Evenimentul Zilei > Social > Una dintre cele mai mari actrițe din România s-a stins fulgerător din viață
Una dintre cele mai mari actrițe din România s-a stins fulgerător din viață

Una dintre cele mai mari actrițe din România s-a stins fulgerător din viață

Melania Ursu, o doamnă a scenei românești, la propriu și la figurat, s-a stins fulgerător din viață, anunță actorii Teatrului Național din Cluj Napoca.

Marea actriță a murit în urma unui infarct. Melania Ursu avea 76 de ani dar în ciuda vârstei era plină de viață și tonalitate. În cursul zilei de luni, Melania a vorbit cu mai mulți actori și nu a dat niciun semn că ar fi bolnavă. „Sunt siderat. Totul  s-a întâmplat fulgerător. Ieri am vorbit cu ea o oră jumate iar astăzi a plecat dintre noi. A  fost ca a doua mea mamă. Un actor enorm. Sunt foarte răvăşit!”, a declarat actorul Dan Chiorean, pentru siteul local clujulcultural.ro.

Melania Ursu s-a născut în anul 1940, la Sibiu. A absolvit IATC București în anul 1961. De atunci a jucat în 12 filme și în mii de roluri pe scena Teatrului Național din Cluj Napoca. A fost decorată de câteva ori pentru activitatea artistică desfășurată, cea mai mare discinție fiind Steaua României ân grad de Cavaler.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.