Conform viva.ro, cea care „traduce pentru noi de 25 de ani limbajul astrelor” „continuă să meargă la muncă, dar, în rest, toată viața ei s-a schimbat”.

„Faceti parte dintre cei care merg la muncă și în plină pandemie. Ce măsuri ați luat ca să vă protejați, ce ați schimbat la rutina pe care o aveți în fiecare zi de peste 25 de ani de când lucrati la Pro Tv?

Stilul e diferit din mai toate punctele de vedere! Plec și mă întorc cu aceeași mașină, condusa de același sofer!

Trecem în fiecare dimineață pe lângă trei echipaje de poliție și nu ne-a oprit nimeni niciodată. Avem și eu, și soferul mască, mănuși! Ne dezinfectam! Ajung în redacție, din nou, dezinfectant.

Apoi, mă duc la machiaj, curăț masa, pensulele. La fel se întâmplă și cu biroul în care stau. Pentru că ajung prima, dezinfectez calculatorul și tot ce este acolo.

Până la plecare mă mai spăl de câteva ori pe maini, iar cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, pentru că mi-am făcut răni la mâini.

Iar dacă mă duc și la cumpărături, sterilizarea de acasă dureaza cam cât shopping-ul, cu dat totul la spălat!

Și, în afară de toate astea, scrisul e diferit pentru că e greu de interpretat un mercur, de exemplu, în casa drumurilor, din poziția stând acasă! Zilnic!

Și sâmbăta și duminica! Înainte îmi era greu să spun lucruri diferite pentru weekend, dar acum e mai rău decât un weekend normal!

Și stau și mă gândesc cum s-au putut anestezia planetele ca să țină o omenire pe loc, ba mai mult, să-i și suprime pe oameni”, a declarat Neti Sandu pentru VIVA.

Veterana de la Pro Tv a mai dezvăluit sursei citate că a trecut peste necazurile inerente în viaţa fiecăruia cu ajutorul terapiei, fără care n-ar fi putut „face față lucrurilor care au urmat, printre care și pandemia”.

În plus ea a dezvăluit şi cum îşi menține tunsoarea bob a consacrat-o, ştiut fiind faptul că frizeriile şi saloanele dedicate femeilor sunt închise din cauza pandemiei de coronavirus: „Mă tund colegii de la hair, care au grijă de coafura mea. E rezolvată problema!”