Un tată se revoltă. Fiul său, afectat de întârzierea de 11 ore a trenului

Un tată se revoltă. Fiul său, afectat de întârzierea de 11 ore a trenului

Situația pe calea ferată este una de haos din cauza furtunilor care au afectat jumătate din vestul țării. Mai multe trenuri se confruntă cu întârzieri semnificative, unele chiar de până la 11 ore.

Furtunile care au lovit vestul țării au generat haos pe calea ferată, afectând mai multe trenuri care vin din această zonă. Unele dintre aceste trenuri înregistrează întârzieri de sute de minute din cauza pagubelor provocate de fenomenele meteorologice.

Într-unul dintre aceste trenuri, care vine de la Arad și are o întârziere de 11 ore, se află și un tânăr de 15 ani care se pregătea să participe la Concursul Național de Atletism. Din păcate, prestanța sa ar putea fi afectată în urma acestei întârzieri neașteptate.

Mesajul unui tată frustrat pe Ministerul Transporturilor

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții CFR, au fost necesare intervenții pe aproximativ 20 de intervale de cale ferată, unde zeci de copaci și stâlpi de beton, ce susțineau linia de contact, au fost rupți și s-au prăbușit peste calea ferată. Aceste incidente au afectat și firele de alimentare cu energie electrică pentru locomotive, provocând distrugeri semnificative în zonă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl copilului de 15 ani, aflat în trenul de la Arad, împreună cu antrenoarea sa a povestit experiența prin care trece fiu său, dar a transmis și un mesaj pentru autorități.

Au stat nouă ore în câmp și au așteptat să se întâmple ceva. Pur și simplu au stat, ca să vină cineva să ia un copac de pe șine. Este revoltător. Fiul meu doarme acum, în tren pentru că are nevoie de odihnă. Performanță se face mergând cu trenul în pas de pitic.

Aș întreba și eu pe cineva din minister: dacă ar avea un copil în tren oare cum ar proceda în cazul acesta? Dacă cineva din Guvern ar avea un copil în tren, cum ar proceda în cazul ăsta?”, a spus Vasile Blidar, tatăl copilului, la Antena 3 CNN.

Bărbatul a mai menționat că singurul lor noroc este că acel concurs se desfășoară mâine, iar copilul lui a primit doar o singură sticlă de apă, și asta de la niște oameni care stăteau și ei la cușetă, dar care au plecat într-un final.