O scenă tragi-comică s-a petrecut zilele trecute la Spitalul Județean Suceava. Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bazinul Dornelor, județul Suceava, și-a introdus în fund o sticlă de suc de 330 de ml. Cum nu a mai reușit să o scoată, iar durerile au devenit insuportabile, după o săptămână de chin, acesta s-a decis să ceară ajutorul medicilor, însă fără a menționa nimic despre cele întâmplate. In urmă cu două zile, el s-a prezentat la Spitalul din Vatra Dornei acuzând dureri puternice în partea dreaptă a abdomenului. După o evaluare a pacientului, medicii au decis transferul acestuia către Spitalul Județean, cu mențiunea de apendicită acută.

Au crezut că are o tumoră, dar i-au găsit o sticlă în fund

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, bărbatul a fost din nou evaluat medical, doctorii precizând la un prim consult că ar fi suspect de o tumoră abdominală, solicitând în acest sens asistență medicală din partea chirurgului care asigura serviciul de gardă. Chirurgul Octavian Diaconu a solicitat efectuarea unei investigații cu computerul tomograf. Rezultatele au depășit orice imaginație, arătând că nu este vorba despre nicio tumoră abdominală, pacientul având în intestinul gros o sticlă de suc, scrie Obiectiv de Suceava.

Nu a mai fost la baie de o săptămână

„Inițial am crezut că este vorba despre o tumoră abdominală și l-am trimis la computer tomograf. M-au sunat și mi-au spus că are o sticlă în rect și peritonită, aceasta din urmă fiind provocată de ocluzia intestinală. Având sticla de o săptămână, materiile fecale nu au putut fi eliminate. S-a intervenit chirurgical, a fost extras corpul străin, pacientul fiind în prezent în afara unui pericol iminent, dar totuși următoarele zile sunt critice, existând posibilitatea să apară complicații și chiar nevoia unei alte intervenții chirurgicale”, a declarat medicul chirurg Octavian Diaconu.

Ce poți face după o ceartă cu iubita? Îți bagi o sticlă în fund

Tânărul a menționat în primă fază că s-ar fi certat cu iubita sa și, pe fondul consumului de alcool, și-a introdus o sticlă de suc în fund. După intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, acesta și-a schimbat povestea și le-a menționat medicilor că nu-și amintește circumstanțele în care i-a ajuns sticla în anus, precizând că era mult prea beat. Din spusele medicilor reiese că starea de sănătate a tânărului în vârstă de 29 de ani este bună, fiind transferat de la secția de Terapie Intensivă la secția de Chirurgie Generală.