Evenimentul Zilei > Actualitate > Un ROMÂN din Cluj şi-a comandat un bolid de 3 milioane de euro. Mai are în GARAJ maşini de 1.5 milioane de euro
Un ROMÂN din Cluj şi-a comandat un bolid de 3 milioane de euro. Mai are în GARAJ maşini de 1.5 milioane de euro

Un ROMÂN din Cluj şi-a comandat un bolid de 3 milioane de euro. Mai are în GARAJ maşini de 1.5 milioane de euro

Un român din Cluj şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de constructorul de maşini în serie limitată. Este vorba de Bogdan Căpuşan, poreclit prinţul imobiliarelor din Cluj.

Un român din Cluj şi-a cumpărat unul dintre cele 150 de automobile Aston Martin Valkyrie, create de constructorul de maşini în serie limitată. Este vorba de Bogdan Căpuşan, poreclit prinţul imobiliarelor din Cluj.

Cele 150 de exemplare vor avea o serie de modificări speciale pentru fiecare proprietar în parte. Viitorilor posesori ai maşinii li s-a făcut o scanare 3D pentru a le fi creat interiorul perfect. Interiorul personalizat al bolidului face ca preţul acestui automobil de lux să fie de 3 milioane de euro.

Bolidul de lux este dotat cu un motor V12, de 6,5 litri, amplasat central, care dezvoltă 900 de cai putere. Automobilul este construit din elemente uşoare şi are o greutate totală de doar 1.000 de kilograme, fiind capabil de performanţe atinse de obicei doar de maşinile de Formula 1! Bijuteria auto a fost prezentată oficial chiar de Serena Williams, la Monaco, iar pe şosele va apărea în 2019, însă cei 150 de multimilionari s-au înghesuit deja să plătească superbolidul desprins parcă din filme