Evenimentul Zilei > Social > Un primar PSD și-a împușcat vecina. Localnicii au sunat de urgență la 112
Un primar PSD și-a împușcat vecina. Localnicii au sunat de urgență la 112

Un primar PSD și-a împușcat vecina. Localnicii au sunat de urgență la 112

Emilian Pop, primar al comunei Săcălășeni din Maramureș și-a împușcat vecina, o femeie în vârstă.

Joi după-amiază, primarul PSD Emilian Pop și-a împușcat vecina, o femeie în vârstă de 67 de ani cu o armă cu alice, potrivit surselor implicate în anchetarea incidentului.  Femeia nu a fost transportată la spital și nici nu a depus plângere.

În schimb, potrivit Florinei Mateș, purtător de cuvând al IPJ Maramureș, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu și au desfășurat activități specifice pentru clarificarea stării de drept, notează Zi-de-zi.ro.

„Verificările efectuate de poliţişti au relevat că un bărbat în vârstă de 54 de ani ar fi făcut uz de o armă de vânătoare cu alice în curtea locuinţei sale. Femeia la care se face referire (…) a fost identificată de poliţişti şi nu a dorit să depună plângere”, a spus Florina Meteş.

Emilian Pop deține permis port-armă

Potrivit sursei citate, victima primarului este Ana Moje, o femeie care locuiește la trei case distanță de cea a primarului Emilian Pop. Ea a evitat să apeleze la poliție, însă un martor ocular l-a dat de gol pe edilul local.

Emilian Pop are autorizație pentru a purta și utiliza arme și muniții letale de vânătoare, în condițiile legii și potrivit localnicilor, acesta participă frecvent pe domeniile de vânătoare din zona comunei.