Un pilot american, bănuit că şi-a omorât iubita, a furat un avion şi apoi s-a sinucis | VIDEO

Un pilot american, bănuit că şi-a omorât iubita, a furat un avion şi apoi s-a sinucis | VIDEO

Pilotul Brian Joseph Hedglin, în vârstă de 40 de ani, angajat al companiei "SkyWest", era urmărit de poliţie pentru uciderea prietenei sale. În numai câteva luni, el a trecut de la statutul de soldat al Gărzii Naţionale din Colorado şi pilot de încredere, la cel de criminal şi sinucigaş.

În luna martie, pilotul s-a despărţit de iubita lui, Christina Cornejo (39 de ani), de asemenea membră a Gărzii Naţionale din Colorado. Bărbatul nu a putut să treacă uşor peste decizia iubitei sale de a pune capăt relaţiei şi, într-un moment de violenţă, a agresat-o. Poliţia a intervenit atunci şi l-a arestat.

Apoi, vinerea trecută, corpul femeii a fost descoperit în locuinţa lui. În crima din Colorado Springs, pilotul a devenit principalul suspect. Poliţia nu l-a găsit, iar pe numele său a fost emis un mandat de arestare. Autorităţile locale au început să-l caute, mai ales că nu era vorba despre un suspect oarecare: Brian Joseph Hedglin avea permis de pilot şi pregătire militară. Barbara Miller, purtător de cuvânt la poliţiei din Colorado Spring a precizat, pentru ABC4.com, că "a fost dificil pentru anchetatori să-l găsească, mai ales că suspectul avea pregătire de soldat, care i-a permis să se ascundă şi să supravieţuiască în pădure".

În cele din urmă, bărbatul a apărut în oraşul Saint George, din statul Utah, unde se afla şi un aeroport. Pilotul a încercat să fure un avion al companiei la care lucra. Nu a reuşit să decoleze, întrucât a avariat un terminal al aeroportului. Imediat după incident, bărbatul s-a sinucis.

Ne puteți urmări și pe Google News

"În timp ce aeroportul era închis pe timpul nopţii, un avion al companiei SkyWest care nu se afla în serviciu a fost implicat într-un accident la sol", a declarat un purtător de cuvânt al companiei, potrivit postului ABC4. <iframe frameborder="0" scrolling="no" src="http://eplayer.clipsyndicate.com/embed/iframe?aspect_ratio=3x2&auto_next=1&auto_start=0&page_count=5&pf_id=9207&pl_id=20010&rel=3&show_title=0&tags=news_state&va_id=3624931&volume=8&windows=1" width="425" height="330"></iframe>