Evenimentul Zilei > Social > Un oraș din România a ajuns în topul celor mai frumoase locații de Crăciun din Europa! Decorațiunile inedite au uimit populația
Un oraș din România a ajuns în topul celor mai frumoase locații de Crăciun din Europa! Decorațiunile inedite au uimit populația

Un oraș din România a ajuns în topul celor mai frumoase locații de Crăciun din Europa! Decorațiunile inedite au uimit populația

Târgurile de Crăciun sunt un motiv de bucurie pentru oamenii din toate țările.Anul acesta, un oraș din România a fost selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa. Au investit puțini bani, dar au reușit să atragă publicul.

Luna decembrie este una dintre cele mai așteptate luni din an. Pe lângă venirea sărbătorilor de iarnă, timpul petrecut la ski, așteptarea lui Moș Crăciun, oamenii se bucură și de târgurile de Crăciun.

Anul acesta, târgurile de Crăciun au fost mai atipice, fiind necesară o taxă de intrare și certificatul verde. Nici aceste reguli nu i-au ținut departe pe iubitorii de decorațiuni.

După un an de așteptări din cauza virusului COVID-19, un oraș din România a fost selectat în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa.

Un târg din România a ajuns în topurile din Europa

Târgul de Crăciun din Craiova, dar și decorațiunile inedite au atras o mulțime de turiști din toată lumea. Oltenii au făcut unul dintre cele mai frumoase târguri din Europa. Este singurul oraș nominalizat la această competiție.

„Craiova este selectată în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, realizat de EuropeanBestDestinations.com, fiind singurul oraș din România din acest top. Cel mai vizitat site web dedicat turismului din Europa, European Best Destinations a anunțat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2022 și a dat start votării. INTRA AICI ȘI VOTEAZĂ CRAIOVA: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/

„Votează Craiova ca destinația preferată de Crăciun până pe 10 decembrie 2021 (până la ora 11.59, ora locală Bruxelles). Se poate acorda 1 vot pe zi per adresă IP. Adică – mai poți vota și peste 24 de ore!”, transmite Primăria Municipiului Craiova pe Facebook.

Primăria Craiova nu a investit bani anul acesta, bradul spectaculos se folosește de ani buni. Responsabilii au declarat că nu au alocat un buget pentru decorațiunile din 2021, dar cele vechi i-au uimit pe adulți și pe copii.

Autoritățile au rugat populația să nu uite de virusul COVID-19, mai ales că s-a descoperit o nouă variantă înfiorătoare-Omicron. Aceștia au reamintit că la târgurile de Crăciun trebuie respectată distanțarea socială, masca de protecție și certificatul verde, potrivit Impact.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: