Evenimentul Zilei > Social > Un nume mare pleacă de la Digi. Se pare că banii au fost problema. Primele reacţii
Un nume mare pleacă de la Digi. Se pare că banii au fost problema. Primele reacţii

Un nume mare pleacă de la Digi. Se pare că banii au fost problema. Primele reacţii

Final de proiect pentru jurnalistul Cătălin Striblea. Vineri a fost pentru el ultima emisiune la Digi FM, după patru ani pe post.

Ştirea a fost anunţată în exclusivitate de paginademedia.ro, care a anunţat că Striblea va face parte mai departe din echipa postului de radio Europa FM.

La Europa FM, acesta va realiza două emisiuni: una dintre ele este „Avocatul Diavolului”, alături de Vlad Petreanu, iar cea de-a doua va fi „România, în direct”.

Locul la „România în direct” a rămas liber după retragerea Moise Guran, care a optat pentru o carieră în politică. Tronsonul „România în direct” fusese preluat temporar de Tudor Mușat, care prezintă la Europa FM și emisiunea Piața Victoriei.

Şi emisiunea „Avocatul Diavolului” fusese totodată întreruptă după plecarea lui Moise Guran (n.r. – pe care o făcea împreună cu Petreanu).

Directorul Europa FM, Andrada Burdalescu, a confirmat informațiile, iar mai departe, toate detaliile legate de ce va face Striblea vor fi date luni dimineața, când jurnalistul va fi invitat la matinalul postului, „Deșteptarea”, cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

„În totalitate a fost decizia mea. Uzură fizică și psihică și faptul că familia mea a avut cumva de suferit în acești ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost”, declara Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro, la sfârșitul lunii februarie.

Striblea şi-a început cariera în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui, după care s-a îndreptat spre televiziune (Realitatea TV, RTV şi B1 TV). Acesta a fost şi jurnalist BBC.