Un fost parlamentar explică de ce nu intrăm în Schengen. Cine îl sprijină pe Karl Nehammer și sabotează România

Un fost parlamentar explică de ce nu intrăm în Schengen. Cine îl sprijină pe Karl Nehammer și sabotează România Sursa FacebooK Karl Nehammer

Poziția cancelarului austriac Karl Nehammer în privința aderării României în spațiul Schengen este de neclintit. Liderul din Austria, prezent la Congresul PPE de la București, a refuzat orice subiect pe tema aderării țării noastre în spațiul european de liberă circulație și cu granițele terestre.

Dumitru Dragomir dezvăluie cine se află în spatele cancelarului Karl Nehammer

Karl Nehammer invocă faptul că Guvernul de la București nu este capabil să gestioneze corespunzător fluxul de migranți care vin spre continentul european. În marja acestui subiect, Dumitru Dragomir fost deputat în legislatura 2000-2004 din partea Partidului România Mare, a declarat că Nehammer este sprijinit de Moscova.

„Karl Nehammer are în spate toată Rusia şi nu poate să joace altfel! Nici măcar nu eşti elegant să-i minţi. Ca om politic este zero şi Karl Nehammer ăsta!”, a declarat fostul deputat Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, dezvăluie cine se află în spatele cancelarului austriac Karl Nehammer

Mitică Dragomir. Sursă foto: Arhiva EvZ

„Cancelarul Austriei este omul Moscovei”

Cancelarul Asutriei a fost așteptat de principalii politicieni din România. Șeful Statului l-a așteptat la Cotroceni, ulterior Nehammer a fost primit de prim-ministrul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria. Însă, nici unul dintre cei doi oameni de stat nu au reușit să schimbe poziția lui Karl Nehammer.

Ne puteți urmări și pe Google News

La scurt timp după ce a plecat de la Congresul PPE de la Bucureți, cancelarul a anunțat pe rețelele de socializare că se opune în continuare pentru extinderea spațiului Schengen ceea ce se traduce în mod direct și prin blocarea României și Bulgariei.

„Am vorbit foarte deschis (n.r. – cu Klaus Iohannis) și despre obiecțiile austriece față de extinderea rapidă a spațiului Schengen. Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins”, a declarat Nehammer după întâlnirea din 07 martie cu Klaus Iohannis.

Karl Nehammer

Sursa foto: Facebook

Karl Nehmmer a tulburat apele în Coaliția de guvernare

Poziția liderului austriac a stârnit un val de declarații în politica de la București. Karl Nehammer a agitat apele și în Coaliația de guvernare. Deputatul PSD, Radu Cristescu a ridiculizat Partidul Național Liberal într-un mesaj adresat direct liberalilor, potrivit Fanatik.

„V-au stins lumina la congresul PPE de la București! Marea voastră familie v-a stins lumina! Bă, și-au bătut joc de voi!  Nehammer v-a dat plăcuța suedeză la voi acasă! Fiți bărbați!”, le-a transmis deputatul PSD Radu Cristescu, reprezentanților PNL.