Un fost component al Generației de Aur face ACUZAȚII DURE despre Mutu și Burleanu

Un fost component al Generației de Aur face ACUZAȚII DURE despre Mutu și Burleanu

Fostul internațional Florin Răducioiu (46 de ani) a reacționat dur în cadrul unui interviu acordat „Gazetei Sportului”, în care a tunat la adresa șefului FRF. Acesta nu a uitat nici de Adi Mutu, despre care spune că încearcă să-l dea afară pe tehnicianul Ioan Andone de la Dinamo.

Răducioiu l-a desființat pe președintele FRF, dinc auza faptului că a absentat la înmormântarea lui Daniel Prodan. „O lipsă totală de respect față de un fost jucător important al echipei naționale. Nu e posibil să nu-ți calci pe orgoliu și să nu vii personal să aduci o coroană de flori la o sută de metri de sediul federației! N-are nicio scuză! O lipsă de bun simț! Eu am venit special din Italia ca să particip la funeralii, m-aș fi întors și de pe Lună. Contra și-a făcut timp să ajungă din Spania. Iar tu, președintele federației, nu ești în stare fii demn, să vii să aprinzi o lumânare la pentru un jucător care a transpirat pentru România? E trist!”, a tunat Răducioiu, conform sursei citate.

...despre războiul rece din culise dintre Andone și Mutu: „Nu-i știu exact atribuţiile lui Mutu la Dinamo, dar din tot ce zice și ce face lasă senzaţia că primul lui ţel e să-l dea afară pe Andone. Păi, vrei sau nu vrei binele lui Dinamo?! Arată ca un război intern, în care Adrian se străduie doar să-i pună beţe în roate antrenorului în loc să-l sprijine.

OK, înţeleg să tragi o linie la final de sezon, vezi ce s-a făcut bine sau unde s-a greșit, dar a-l submina pe Andone în mijlocul campionatului mi se pare doar că distrugi munca de luni de zile a unui tehnician care știe exact ce înseamnă Dinamo și ce nevoi are!

Ne puteți urmări și pe Google News

De ce să-l dea afară pe Andone? E în semifinalele Cupei Ligii, e în plan pentru play-off, cunoaște foarte bine potenţialul jucătorilor. De ce să-i îngreunezi munca? Doar dacă ai un alt interes!”.