Răducioiu l-a desființat pe președintele FRF, dinc auza faptului că a absentat la înmormântarea lui Daniel Prodan.O lipsă totală de respect față de un fost jucător important al echipei naționale. Nu e posibil să nu-ți calci pe orgoliu și să nu vii personal să aduci o coroană de flori la o sută de metri de sediul federației! N-are nicio scuză! O lipsă de bun simț! Eu am venit special din Italia ca să particip la funeralii, m-aș fi întors și de pe Lună. Contra și-a făcut timp să ajungă din Spania. Iar tu, președintele federației, nu ești în stare fii demn, să vii să aprinzi o lumânare la pentru un jucător care a transpirat pentru România? E trist!, a tunat Răducioiu, conform sursei citate.

…despre războiul rece din culise dintre Andone și Mutu: Nu-i știu exact atribuţiile lui Mutu la Dinamo, dar din tot ce zice și ce face lasă senzaţia că primul lui ţel e să-l dea afară pe Andone. Păi, vrei sau nu vrei binele lui Dinamo?! Arată ca un război intern, în care Adrian se străduie doar să-i pună beţe în roate antrenorului în loc să-l sprijine.

OK, înţeleg să tragi o linie la final de sezon, vezi ce s-a făcut bine sau unde s-a greșit, dar a-l submina pe Andone în mijlocul campionatului mi se pare doar că distrugi munca de luni de zile a unui tehnician care știe exact ce înseamnă Dinamo și ce nevoi are!

De ce să-l dea afară pe Andone? E în semifinalele Cupei Ligii, e în plan pentru play-off, cunoaște foarte bine potenţialul jucătorilor. De ce să-i îngreunezi munca? Doar dacă ai un alt interes!”.

 

Te-ar putea interesa și: