Bogătaşul a fost legat, bătut și jefuit în propria casă, conform cancan.ro, care a publicat şi primele poze cu desfăşurarea de forţe de la vila acestuia din Bucureşti.

Scenele reprobabile au fost înregistrate în noapte de luni spre marţi, iar cea care a dat alarma a fost iubita lui Dan Nicorescu, care l-a descoperit în stare de şoc.

Miliardarului i-a crescut tensiunea foarte mult şi viaţa lui a fost în pericol pentru a doua oară. Prima dată a fost când hoţii l-au bătut cu bestialitate.

A intrat în conflict cu tâlharii

Conform surselor judiciare citate de cancan.ro, „ar fi existat chiar și o altercație între Dan Nicorescu și răufăcători, în urma căreia milionarul a fost rănit”.

„Ulterior ar fi fost și încătușat de agresori. Hoții au plecat din vila omului de afaceri cu mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de valoare, lucruri pe care le-au găsit rapid în casă”, arată sursa citată.

La puţin timp după cele întâmplate, Dan Nicorescu a fost pus sub pază strictă şi a fost surprins de paparazzii după o perdea, flancat de polițiști.

Pare mâna unor profesionişti

Alte surse din anchetă au conformat că bărbații care au dat atacul purtau cagule când au intrat în vila omului de afaceri.

Bătut și încătușat, Dan Nicorescu a fost găsit marți, în jurul orei 14:00, de iubita lui, care a sunat imediat la 112.

Salvatorii au reușit să-i elibereze o mână din cătușe, însă pentru a doua a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU.

Din cauza celor întâmplate, cunoscutul miliardar a avut nevoie de intervenţia medicilor, care au intervenit de urgenţă după ce acesta a fi suferit un puseu de tensiune.

Primele reacţii ale oamenilor legii

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, se arată într-o comunicare a Poliţiei.

În România, despre Nicorescu se ştie că a făcut primul milion de dolari la 28 de ani şi că a început să îşi construiască averea fabuloasă de la 20 de ani.

Totul ar fi început cu celebrul comerţ în Turcia şi Serbia, la puţin timp după Revoluţie.

Dan Nicorescu are 53 de ani, este originar din Târgoviște, iar în trecut a fost funcționar la Banca Românească. În prezent se ocupă de afaceri cu imobiliare.

sursa: cancan.ro