Evenimentul Zilei > Actualitate > Miliardar român jefuit. Tâlharii au intrat la pont. Surse EVZ
Miliardar român jefuit. Tâlharii au intrat la pont. Surse EVZ

Miliardar român jefuit. Tâlharii au intrat la pont. Surse EVZ

Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România a fost sechestrat și jefuit în propria locuință de doi indivizi care au intrat peste el. Surse judiciare au dezvăluit, pentru evz.ro, că poliția a ideentificat cercul suspecților

Loviturî grea pntru un miliardar din România.  Dan Nicorescu, o apariție discretă și foarte puțin cunoscută în lumea mondenă, a fost jefuit în propria locuință. Din primel informații furnizate de anchetatori riese că doi necunoscuți au pătruns în vila miliardarului român, în vârstă de 53 de ani, l-au sechestrat și apoi au furat o sumă importantă de bani și mai multe bijuterii.

Concret, vila situată pe Șoseaua Nordului a milionarului Dan Nicorescu, a fost jefuită de hoți. Omul de afaceri i-au fi surprins pe spărgători, moment în care ar fi avut loc un conflict. Acesta a fost imobilizat și încătușat. Totuși, potrivit unor surse judiciare, Nicorescu nu a fost rănit. În schimb, hoții ar fi reușit să fugă cu o sumă de bani și mai multe bijuterii de mare valoare.

Surse judiciare au precizat, pentru evz,ro, că în acea zonă, în care are competență Secția 2 Poliție, sunt adevărate „bastioane” ale oamenilor bogați.

Totodată, hoții ar fi intrat, la pont, după ce ar fi aflat ce ascunde Dan Nicorescu în casa lui.

Milionarul ar fi fost  fost jefuit în noaptea de luni spre marți, de doi bărbați care purtau cagule. Aceștia l-ar fi bătut și încătușat, după care ar fi luat din casă o sumă de mare de bani, bijuterii și un ceas de mare valoare.

Știrea inițială. Tâlharii îi știau ociceeiurile

Incidentul ar fi avut loc în cursul primei părți a zilei de marți, în vila pe care Dan Nicorescu o deține într-unul dintre cartierele cele mai exclusiviste din București. Agresorii ar fi doi indivizi care se pare că îi cunoșteau obiceiurile și au intrat peste el în vilă.

Jaful a fost anunțat la poliție de o femeie care a apelat numărul de urgență 112, în jurul orei 14.00, anunțând că doi indivizi necunoscuți au pătruns în casa partenerului ei l-au agresat și l-au jefuit. Poliția s-a deplasat la fața locului pentru primele cercetări. Se pare că a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca polițiștii să poată pătrunde în vila omului de afaceri.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras   o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului  de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, se arată într-o comunicare a Poliției Capitalei, transmisă presei la scurtă vreme după jaf.

Surse citate de wowbiz.ro susțin că omul de afaceri a fost găsit în viață, dar starea lui fizică și psihică nu este deloc bună, dat fiind agresiunile suferite.

„Dan Nicorescu nu este mort, dar nu este bine deloc”, au declarant surse din rândul polițiștilor, conform sursei citate mai sus.

Cine este Dan Nicorescu

Dan Nicorescu este un om de afaceri din Târgoviște, în vârstă de 53 de ani, cunoscut pentru pasiunea pe care o nutrește pentru mașinile de lux. Inginer de profesie, Dan Nicorescu a intrat în lumea afacerilor făcând comerț în Turcia și Serbia. La 28 de ani, se spune că ar fi făcut primul million. În trecut a fost acționar la Banca Românească în cadrul căreia a fost și angajat ca funcționar, iar în prezent face bani din afaceri cu fier vechi.

El deține o proprietate în Capitală, în zona Herăstrău, a cărei valoare a fost estimată la aproximativ 4 milioane de euro. În garaj are mai multe mașini de lux, între care Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT și Ferrari Superfast 812. Valoarea acestora a fost stabilită cunoscătorii în domeniu la aproape trei milioane de euro.

 


Aroganțele unui milionar român întrec orice limită. A făcut-o chiar în mijlocul străzii – Foto

Milionarul român care a plătit 800.000 de euro pe două automobile unicat. Este primul din România care are aceste modele. Puțini știu cât este de bogat