Evenimentul Zilei > Actualitate > Un campion la TAEKWONDO riscă să-și petreacă tinerețea în PUȘCĂRIE, din cauza unei CRIME
Un campion la TAEKWONDO riscă să-și petreacă tinerețea în PUȘCĂRIE, din cauza unei CRIME

Un campion la TAEKWONDO riscă să-și petreacă tinerețea în PUȘCĂRIE, din cauza unei CRIME

Jozsef Zsolt Feher, component al lotului olimpic de taekwondo, riscă ani grei de pușcărie, după ce a omorât un om, duminică.

Jozsef Zsolt Feher (18 ani) este practicant de taekwondo, este legitimat la clubul Steaua și a fost protagonistul unei crime comise duminică. Luăptătorul, component al lotului olimpic, l-a înjunghiat mortal, duminică, pe Gyorgy Lorincz, un bărbat în vârstă de 32 de ani, tatăl unui copil de 10 luni. Se pare că scandalul între cei doi a pornit din cauză că Lorincz asculta muzică tare, în mașină, iar Jozsef l-a sfătuit să reducă volumul. O altă variană, conform gsp.ro, ar fi că sportivul și-a confundat victima cu un amant al mamei sale. Crima s-a petrecut în localitatea harghiteană Ocna de Sus, iar Jozsef riscă minimum 14 ani de închisoare.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.