Evenimentul ZileiActualitateUn baron local, prins într-o telenovelă amoroasă soldată cu sinuciderea unui polițist?

Un baron local, prins într-o telenovelă amoroasă soldată cu sinuciderea unui polițist?

Un baron local, prins într-o telenovelă amoroasă soldată cu sinuciderea unui polițist?
O comună din județul Giurgiu a fost cutremurată, pe 26 noiembrie, de o moarte înfiorătoare. Ajutorul șefului de post a fost găsit decedat în mașină, iar fața îi era acoperită de sânge. Polițistul era împușcat în cap.

Imediat, Poliția Română comunica primele informații despre acest caz, iar presa a aruncat pe flux știrea.

„Ajutorul şefului de post din comuna Găiseni, judeţul Giurgiu, a fost găsit împuşcat în cap, joi, 26 noiembrie. Un trecător a observat pe DC 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, că într-o maşină se află o persoană plină de sânge şi a alertat autorităţile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că este vorba de ajutorul şefului de post din localitatea Găiseni, un bărbat în vârstă de 29 de ani care se afla în timpul liber, în maşina personală, împuşcătura în cap fiind produsă cu arma din dotare.

Poliţistul a fost încadrat din sursa externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcţia de ajutor de şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

Din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat la data de 26 iulie 2017”, se scria în comunicatul oficial.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul Giurgiu, care a dispus efectuarea autopsiei și o expertiză balistică, așa cum se procedează în toate cazurile de sinucidere/omor prin împușcare.

De la oameni din comună și de la colegii polițistului s-a aflat că acesta se afla în divorț cu soția, dar nimeni nu bănuia că ar fi întratât de afectat încât să recurgă la un gest extrem, potrivit retetesivedete.ro.

Și totuși, a doua zi, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, Ioan Adrian Alexe, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că exact asta făcuse tânărul polițist: s-a sinucis cu pistolul din dotare. El a afirmat că, în urma cercetărilor la faţa locului rezultă că în cazul poliţistului găsit împuşcat în cap în urmă cu o zi este vorba de un act suicidal pe fondul unor probleme personale.

„În acest moment aşteptăm rezultatul necropsiei, dar, pe fondul cercetărilor la faţa locului, nu există niciun dubiu că a fost vorba de un act suicidal pe fondul unor probleme personale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Cam repede s-a tras această concluzie fără expertiza balistică, dar probabil că polițistul a lăsat vreo scrisoare explicativă privind motivul sinuciderii și atunci, coroborată și cu alte probe, anchetatorii au avut certitudinea că tânărul și-a luat viața.

Informații noi, care-l aduc în poveste pe Niculae Bădălău

Sâmbătă după-amiaza, un jurnalist cu multă experiență de la site-ul Puterea.ro publică niște informații noi, aflate de la sursele sale, care aruncă altă lumină asupra cazului dacă se vor dovedi adevărate. El scrie că sinuciderea polițistului de 29 de ani „are legătură cu baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, în prezent vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României”.

„Polițistul Marius Buturugaru a fost căsătorit cu avocata Ana Maria Băcanu care își desfășura activitatea la cabinetul Crinei Stoianovici, preşedintele organizaţiei judeţene de femei a PSD Giurgiu.

În urmă de trei luni, Marius Buturugeanu și Ana Maria Băcanu au divorțat la notar pentru că tânărul polițist a constatat că între soția sa și baronul Bădălău este o relația foarte strânsă și periculos de apropiată.

Ulterior, tânărul polițist a dorit să își salveze căsnicia, cerându-i fostei soții să se lepede de Bădălău și redevină o familie. Numai că tânăra avocată de 25 de ani nu a vrut să audă de propunerea polițistului transmițându-i acestuia că rămâne foarte apropiată de Bădălău, adică nu renunță la acesta. Potrivit informațiilor noastre, ca urmare a acestui refuz, tânărul polițist și-a pus capăt zilelor”, a scris jurnalistul de la puterea.ro.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro

 


Accesează: