Evenimentul Zilei > International > Un bărbat a fost ÎNGROPAT de viu de „Doreii” care reparau ȘOSEAUA
Un bărbat a fost ÎNGROPAT de viu de „Doreii” care reparau ȘOSEAUA

Un bărbat a fost ÎNGROPAT de viu de „Doreii” care reparau ȘOSEAUA

Locuitorii dintr-o zonă rurală a Indiei centrale au făcut o descoperire îngrozitoare, în urmă cu două zile, scrie CNN. Ei au descoperit că un om fusese îngropat de viu, după ce căzuse în groapa unde se reamenaja drumul.

Oamenii au văzut o parte a unui braț, care ieșea din pământ, la suprafața unei șosele din statul Madhya Pradesh. După ce a fost dezgropat corpul neînsuflețit, autoritățile l-au identificat pe bărbat ca fiind Latori Barman, un muncitor de la o fermă locală. Polițiștii au declarat că, aparent, Barman ar fi mers spre casă, beat fiind, vineri noaptea, a căzut într-un crater din drumul desfundat din cartierul Katni. „Era întuneric beznă, nu a văzut craterul”, a explicat șeful poliției, Gourav Rajput.

Iar muncitorii care lucrau la repararea drumului, în aceeași noapte, nu l-au văzut pe Barman căzut în groapa respectivă. Au umplut șanțul, îngropându-l de viu și apoi au nivelat locul cu un compresor.  

Localnicii l-au descoperit pe bărbatul care a murit sufocat, a doua zi dimineața. Polițiștii au arestat un muncitor și un șofer și i-au acuzat de omor din culpă pentru acest deces. Familia lui Barman a primit compensații de 50.000 de rupii (760 de dolari).

Aceasta este o problemă generală în India, inclusiv în orașe mari precum New Delhi sau Mumbai. Drumurile construite cu materii prime proaste și muncă de mântuială se distrug adeseori în timpul anotimpului musonic.

Circa 7.700 de oameni au murit anul trecut, în India, din cauza drumurilor proaste, a iluminatului defectuos, a neglijenței guvernului și a animalelor vagaboande, potrivit datelor oficiale privind accidentele din trafic.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: