Un băiat de trei ani şi-a împuşcat mortal tatăl | VIDEO

Un băiat de trei ani şi-a împuşcat mortal tatăl | VIDEO

Michael Bayless, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din statul american Indiana, a fost împuşcat mortal chiar de fiul său, care are numai trei ani.

Bărbatul avea în casă un pistol de calibrul 45. Nu se ştie până în acest moment cum a descoperit băieţelul pistolul. Poliţia a precizat că în timp ce tatăl se uita la televizor împreună cu cei doi copii ai săi, mezinul a plecat de lângă el şi, în joacă, a luat pistolul. A apăsat pe trăgaci, iar rana a fost mortală pentru tatăl său. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul bărbatului de 33 de ani.

"Sunt încă foarte multe întrebări fără răspuns! În acest moment, singurele lucruri pe care le ştim sunt că băiatul a avut acces la armă, arma s-a descărcat şi i-a provocat o rană mortală lui Michael Bayless", relatează Huffington Post, care citează un anchetator.

Familia şi vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate.

Ne puteți urmări și pe Google News

<script type='text/javascript' src='http://wlbt.images.worldnow.com/interface/js/WNVideo.js?rnd=691284;hostDomain=www.wlbt.com;playerWidth=570;playerHeight=355;isShowIcon=true;clipId=7505267;flvUri=;partnerclipid=;adTag=News;advertisingZone=;enableAds=true;landingPage=;islandingPageoverride=false;playerType=STANDARD_EMBEDDEDscript_EMBEDDEDscript;controlsType=overlay'></script><a href="http://www.wlbt.com" title="WLBT.com - Jackson, MS">WLBT.com - Jackson, MS</a>