Caz incredibil în localitatea Albeni din județul Gorj. Un angajat al primăriei își vrea șpaga înapoi și a făcut și demersuri pentru acest lucru. Astfel, el a formulat o cerere către primar. Este vorba despre suma de 3.000 de euro și 1.500 de lei, dar și de câteva zeci de litri de vin alb, conform jurnaliștilor de la pandurul.ro.

Cerere formulată pentru a primi șapga înapoi. Ce va face edilul din localitatea gorjeană Albeni?

Irinel Cotojman, asistent medical comunitar, este omul care a făcut acest demers inedit către primarul localității Albeni. Șpaga i-a fost virată edilului, de-a lungul timpului și a reprezentat prețul angajării lui, dar și munca depusă la vila primarului, timp de șase luni.

Șpaga a fost cerută de un om al primarului, iar înregistrarea a apărut în mediul online. „Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni.

Cerere șpagă

Care sunt pretențiile asistentului medical. Banii pentru angajare, spor de COVID-19 și cei datorați pentru munca depusă la vila primarului timp de o jumătate de an

Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele:

– 3.000 de euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18.00, în locația Câmpu Mare.

– 1.000 de lei plus 20 de litri de vin alb în data de 0207-2019.

– 500 de lei banii mei pe care i-ați pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul de COVID-19.

Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu. Cu această ocazie, vă informez că o să-mi dau demisia pe loc în momentul în care o să-mi recuperez aceşti bani”, precizează Irinel Cotojman, asisten medical, în cererea pe care a formulat-o în scris și a adresat-o primarului din localitatea Albeni.