Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultrașii, interesați de alegerile prezidențiale
Ultrașii, interesați de alegerile prezidențiale

Ultrașii, interesați de alegerile prezidențiale

Înaintea alegerilor de dumincă, mai multe galerii din țară au făcut front comun și au lansat un îndemn civic către votanți.

Politica și fotbalul, sau mai bine zis politicienii și suporterii echipelor de fotbal sunt două fenomene care nu coincid. La doar cinci zile distanță de startul alegerilor pentru Președinția României, peluzele stadioanelor din mai multe orașe ale țării au afișat un banner în timpul ultimelor partide din Liga I, pe care se putea citi un mesaj adresat celor ce vor participa la aceste alegeri.

Mesaj

„02.11.2014 – Noi vrem o Românie mare, liberă și curată / Din mâna politicienilor – falși și patrioți – scăpată!”, s-a scris pe pânzele întinse de ultrași. Până azi, mesajul a fost expus de fanii echipelor Universitatea Cluj, Dinamo și Farul Constanța. Până la sfârșitul săptămânii inițiativa se va repeta și în peluzelor altor grupări. „E o chestiune generală. Asta am simțit să facem. Îndemnul nostru este să convingem românii să meargă la vot, dar să aleagă cu atenție următorul președinte”, a declarat, pentru EVZ, unul dintre liderii peluzei „Șepcilor Roșii”. Mai mult, cu ocazia primului tur de scrutin, etapa a 12-a a Ligii I nu se va disputa duminică.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: