Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultimele clipe de viață ale Cristinei Țopescu. Înainte să moară a…
Ultimele clipe de viață ale Cristinei Țopescu. Înainte să moară a…

Ultimele clipe de viață ale Cristinei Țopescu. Înainte să moară a…

Informații despre ultimele clipe din viața ale Criostinei Țopescu ies la iveală. S-a aflat ce ar fi făcut jurnalista înainte să moară.

Cristina Țopescu ar fi murit în noaptea de 28 spre 29 decembrie, iar cu doar câteva zile înainte de a-și găsi sfârșitul singură, în casa în care locuia, jurnalista s-a revăzut cu mama unei bune prietene de-ale ei, decedată la numai 49 de ani. Cristina Țopescu a suferit extrem de mult atunci când prietena ei a murit, după o lungă luptă cu cancerul mamar.

Persoana cu care s-a văzut cu doar câteva zile înainte să moară este nimeni alta decât mama regretatei jurnaliste Simona Catrina, cu care aceasta s-a înțeles extrem de bine, scrie Cancan.

Întâlnirea celor două a avut loc pe holurile postului de televiziune Canal 33, acolo unde aceasta modera o emisiune. După numai câteva zile, Dara Codescu, femeia cu care s-a întâlnit Cristina Țopescu, a aflat că aceasta s-a stins din viață.

„Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina. Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: „Vai, dar ce păcat, ce pierdere, cât de tânără era Simona Catrina…”. Deci a fost un moment în care, cumva, am vorbit despre moarte și pe urmă… nu pot… să leg lucrurile astea”, a declarat Alice Năstase-Buciuta, despre întâlnirea dintre Cristina Țopescu și Dara Codescu, de la Canal 33.