Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMA ORĂ. SPECTACOLUL ANIVERSAR „STELA – 80 DE ANI DE VIAŢĂ”
ULTIMA ORĂ. SPECTACOLUL ANIVERSAR „STELA – 80 DE ANI DE VIAŢĂ”

ULTIMA ORĂ. SPECTACOLUL ANIVERSAR „STELA – 80 DE ANI DE VIAŢĂ”

Deși actriţa n-a fost văzută niciodată tristă, Stela Popescu ascunde o gravă suferințăcare îi dă de furcă de ani buni.

PALATUL NAŢIONAL AL COPIILOR, UNIUNEA CRITICILOR MUZICALI și FORUMUL MUZICAL ROMÂN prezintă luni, 21 decembrie 2015, orele 18.00 SPECTACOLUL ANIVERSAR „STELA – 80 DE ANI DE VIAŢĂ – STELA ŞI INVITAŢII EI”. Îşi dau concursul tineri dansatori şi solişti laureaţi la numeroase concursuri internaţionale,VEDETE DIN SHOWBIZ. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Născută pe 21 decembrie 1935, Stela Popescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de teatru, film şi televiziune. A realizat cupluri celebre alături de Ştefan Bănică şi Alexandru Arşinel și, în ciuda vârstei, nu are niciun pic de timp limber: susține spectacole, filmează și scrie cârți.

Pe Stela Popescu, admiratorii nu au văzut-o niciodată tristă sau cu acea faţă specifică omului chinuit de durere. Asta pentru că actriţa a dorit ca fiecare apariţie publică de-a sa să fie un motiv de bucurie pentru cei care o admiră. Însă, dincolo de zâmbetele, glumele şi jovialitatea sa, Stela Popescu a ascuns o suferinţă: diabetul îi dă de furcă de ani buni.