Ultima gafă a POLIŢIEI ROMÂNE: „Infractorii au început să RÂDĂ” - VIDEO

Ultima gafă a POLIŢIEI ROMÂNE: „Infractorii au început să RÂDĂ” - VIDEO

Un agent de poliţie din Moineşti a rămas în pană cu maşina de intervenţie. Acesta a sunat la 112 pentru ajutor, dar i s-a spus să se descurce singur. Agenţii se plâng mereu că maşinile nu mai sunt bune şi că ar trebui schimbate.

„Cu maşina poliţiei stricată! Aşa se face intervenţia la 112! Prin tractare”, se plânge agentul de poliţie. Acesta primise un apel de la o femeie care a reclamat că cineva încearcă să intre peste ea în casă.

Din păcate, poliţistun nu a ajuns prea departe, deoarece maşina „l-a lăsat” în mijlocul drumului.

Agentul spune că în fiecare zi poliţiştii îşi pun viaţa în pericol în astfel de maşini.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu se mai numesc mașini de poliție, le puteam denumi sicrie, pentru că tu ca polițist nu ai nicio siguranță de a merge cu mașina respectivă. Am avut probleme. Infractorii au început să râdă. Chiar ironic îmi spuneau: domnu, acuma nu mai poți fugi după noi cu mașina aia!”, spune Costel Brumă, poliţist.

Sindicaliştii spun că problemele sunt aceleaşi peste tot.

„Am atras atenţia tuturor celor din conducerea IGPR şi a Ministerului că parcul auto al Poliţiei Române, şi mă refer la maşinile din structurile de ordine publică, sunt stricate”, spune Ioan Canărău, vicepresedinte Sindicatului Polițiștilor Europeni.

Imaginile suprinse de agentul de poliţie i-au şocat şi pe localnici.

„Îți pierzi încrederea în instituțiile statului. Dacă nu le creezi condiții, cum să fugă după infractori?”, spune un localnic, confrom Digi24.