Ultima fiță în lume, ședințe de pedichiură la pisici. Există stăpâni care vor și ca pisicile lor să aibă și unghii false

Ultima fiță în lume, ședințe de pedichiură la pisici. Există stăpâni care vor și ca pisicile lor să aibă și unghii false

Lumea nu mai are ce face și a inventat ședințe de pedichiură pentru pisici.

În uiltima vreme tot mai mulți stăpâni de pisici apelează la ultima modă în materia de ”aranjat” feline. În mare vogă este pisica cu unghii vopsite în același ton cu al stăpânelor. Și pentru că pisicile stau cu greu la o sesiune de peichiură, specialiștii au găsit soluția: aplicarea de unghii false. Aceste unghii false se aplică peste ghearele pisicii, și se pot cumpăra de pe principalele site-uri internaționale de comenzi online.

Presa internațională îl citează pe un specialist, medic veterinar, care atrage atenția că ”e complet nenatural pentru pisici să nu îşi poată folosi unghiile şi poate duce la probleme grave de sănătate. În special, motanii sunt cei care se stresează foarte mult dacă nu îşi pot folosi unghiile”.

Același doctor veterinar susține că a existat un caz în care o pisică a fost operată de urgență deoarece unghiile false i s-au lipit complet de cele naturale.

Ne puteți urmări și pe Google News