Evenimentul Zilei > Politica > Udrea ATACĂ DUR după asocierea cu Dragnea: „Vreau să devoalez strategia SISTEMULUI”
Udrea ATACĂ DUR după asocierea cu Dragnea: „Vreau să devoalez strategia SISTEMULUI”

Udrea ATACĂ DUR după asocierea cu Dragnea: „Vreau să devoalez strategia SISTEMULUI”

Elena Udrea reacționează dur pe Facebook, după acuzațiile lansate la adresa ei în cazul în care este pus sub acuzație Liviu Dragnea. Fostul ministru al Turismului neagă zvonurile aduse în prim plan de fostul preşedinte al PSD Teleorman, Teodor Niţulescu.

Mai mult, Udrea duce mai departe scenariul lui Nițulescu susținând că: "Aş putea eu să afirm că ei (Kovesi, Coldea şi Maior) mi-au cerut să îi dau o mână de ajutor, pentru că împărţea banii cu ei"

"Deci, dupa ce au vazut securistii ca nu merge sa ma asocieze direct cu Dragnea, ca nici macar nu il cunosteam si nici pana acum nu cred ca am schimbat mai mult de patru cuvinte cu el, adica de doua ori “Buna ziua!”, au gasit alta explicatie. 

„Nu stiu pe unde, la o lucrare de constructii, posibil chiar aceasta din dosarul lui Dragnea, Tel Drum era asociat cu Euroconstruct!!! Aha??!! Si???!!!

Chiar daca ar fi asa, pentru ca nu am decat informatii date de slugile de presa ale Sistemului pana acum, poti afirma ca simplul fapt ca eu ii cunosc pe patronii(sau fostii patroni, nu mai stiu) de la aceasta firma, este dovada ca eu l-as fi ajutat cu ceva pe Dragnea??? Pai pe logica aceasta, este mult mai simplu de concluzionat ca l-am ajutat pentru ca era prieten cu Kovesi, Coldea si Maior, cu care petreceam toti, impreuna. Ba chiar as putea eu sa afirm ca ei mi-au cerut sa ii dau o mana de ajutor, pentru ca impartea banii cu ei!

Merge? Ce ziceti?”, a scris Udrea pe Facebook.

„P.S: Eu nu ma obosesc nici macar sa vad de ce e acuzat Dragnea referitor la acea lucrare finantata din fonduri UE, nici sa vad care e legatura, daca exista vreuna, cu MDRT, nici sa explic ca eventualele verificari ale ministerului, altor institutii, Comisiei Europene, asupra CJ Teleorman se puteau referi exclusiv la posibile greseli fata de legislatia specifica utilizarii fondurilor europene de catre CJ, nicidecum la ceva penal. Iar sanctiunea putea fi o corectie financiara care insemna ca suma respectiva nu se mai platea din bani europeni ci ii plateam noi, de la bugetul national!!!!!!!!

Vreau doar sa devoalez strategia Sistemului de a face o hora mare de personaje sonore ca sa acopere prostiile si abuzurile pe care le face.", a mai scris Elena Udrea pe rețeaua de socializare.