Evenimentul Zilei > Social > Şi-a ucis soţia cu 20 de lovituri de cuţit
Şi-a ucis soţia cu 20 de lovituri de cuţit

Şi-a ucis soţia cu 20 de lovituri de cuţit

Oraşul constănţean Murfatlar a fost, duminică seară, scena unei crime aparent inexplicabile. Laurenţiua A. și Cristina A. Erau cunoscuţi în comunitate ca o familie liniştită, cu doi copii majori şi care nu dădea niciun semn că ar exista tensiuni.

Numai că bărbatul a sunat duminică seara la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit.

Ieri, anchetatorii au descoperit detalii şocante despre crimă. Bărbatul, care a fost arestat preventiv, lucra în Germania şi se afla în proces de divorţ cu soţia sa. Motivul divorţului era reprezentat de agresivitatea de care a dat dovadă în ultima perioadă, provocată de gelozie şi de convingerea că femeia are o relaţie extraconjugală.

Laurenţiu A. Instalase chiar camere de luat vederi şi audio în casă pentru a-şi monitoriza soţia. El a susţinut în faţa anchetatorilor că îşi iubea soţia şi încerca să salveze căsnicia.

Duminică seara între cei doi a avut loc o discuţie aprinsă iar la un moment dat bărbatul a luat un cuţit şi a început să îşi lovească soţia. Susţine că nu îşi aduce aminte cum a început să îşi lovească soţia şi că a realizat ce a făcut abia după ce a înjunghiat-o în gât.

Acela a fost momentul în care a sunat la Poliţie, dar şi pe unul dintre copii pe care l-a anunţat că i-a omorât mama. Anchetatorii au descoperit, ieri, urme de sânge în bucătărie, pe holul casei şi în baie, semn că femeia a încercat să se salveze târându-se prin casă în timp ce soţul continua să o lovească.

Nu mai puţin de 20 de lovituri de cuţit au găsit anchetatorii pe corpul femeii. Lovitura fatală a fost o plagă înjunghiată în gât, acela fiind momentul în care bărbatul s-a trezit la realitate.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: