Evenimentul Zilei > Social > TVR a anunțat unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu
TVR a anunțat unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu

TVR a anunțat unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Cristian Țopescu

Trupul neînsuflețit al regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu va fi depus, joi, în intervalul orar 11.00-19.00, în Studioul 2, potrivit unui comunicat al TVR.

"Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00", relevă sursa citată.

Potrivit comunicatului, Televiziunea Română este în doliu.

"Cristian Ţopescu, cel care şi-a legat vocea de marile victorii ale sportului românesc, a trecut în nefiinţă. Comentator de legendă, a fost vocea care a adus în casele românilor marile performanţe ale sportivilor noştri, anunţând prima notă de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat în istorie sau victoria Stelei în Cupa Campionilor. În urmă cu 51 de ani, tot într-o lună de mai, Cristian Ţopescu făcea cunoştinţă cu Televiziunea Română şi cu meseria care avea să îi definească întreaga viaţă", se arată în comunicat.

 
 
Cristian Țopescu s-a stins din viață marți, 15 mai, ora 16, în urma unui stop cardio-respirator iresuscitabil. Cel mai iubit comentator sportiv din România avea 81 de ani și era internat la Spitalul Elias din Capitală, secția Terapie Intensivă, încă din data de 8 mai. Regretatul comentator sportiv suferea de multe afecțiuni cronice, printre care și diabet.