După scandalul cu Victor Ponta, cauzat de votul pentru învestirea Guvernului Orban, Mihai Tudose pare că lasă grijile de-o parte și își face noi planuri.

Recent, Mihai Tudose a fost surprins relaxat, la un bistrou de pe malul Dâmboviței, aproape de Unirii. Acesta a stat de vorbă cu simpatizanții săi, iar alături de partenerele și de partenerii de socializare de la bistrou, fostul premier a băut o cantitate impresionantă de Cola și a fumat în neștire, scrie Cancan.

Mihai Tudose are o carieră politică impresionantă. A fost premier al României, deputat de Brăila, președinte al organizației județene PSD Brăila și mai nou, eurodeputat pe listele Pro România.

Cu toate acestea, Tudose a reușit să atragă mânia lui Ponta și să intre într-un război deschis cu acesta după ce a votat Guvernul Orban, cu toate că partidul din care face parte a informat că nu doreau să participe la votul de învestitură.

„Pro România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susţinător al PNL, aşteptăm să dea dovadă de minimă onoare şi bun simţ, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar”, a sunat, recent, un comunicat al formațiunii.