Triunghiul Bermudelor. Descoperirea uluitoare făcută de biologi

Triunghiul Bermudelor. Descoperirea uluitoare făcută de biologi sursa: Dreamstime

De-a lungul timpului s-au vehiculat numeroase ipoteze legate misteriosul loc din Oceanul Atlantic. După o serie de scufundări făcute în perimetrul respectiv, biologii au făcut o descoperire uluitoare.

Triunghiul Bermudelor se află în Oceanul Atlantic, iar numele acestui loc este legat de numeroase fenomene misterioase. O parte dintre acestea nu au putut fi explicate nici de oamenii de știință. Din acest motiv, dorința de a explora  perimetrul respectiv a fost permanentă. După o scufundare în această zonă din Ocean, biologii au făcut o descoperire impresionantă.

Triunghiul Bermudelor, loc al diavolului?

Misteriosul loc a fost numit în trecut „Triunghiul Diavolului”.  Da lungul timpului în perimetrul respectiv au avut loc numeroase fenomene inexplicabile și chiar tragedii. Se crede că multe vase, dar și avioane ar fi dispărut în locul respectiv. Triunghiul Bermudelor a fost explorat recent de o echipă de biologi marini.

În urma scufundărilor, specialiștii au ajuns la concluzia că Triunghiul Bermudelor are o încărcătură aparte. Aceștia spun că au experimentat diverse stări, în funcție de zona în care au ales să se scufunde.

Ne puteți urmări și pe Google News

Experiența scufundării

Biologii au optat pentru a se scufunda în mai multe zone din perimetrul respectiv. Aceștia spun că stările pe care le-au experimentat variază în funcție de locul ales.

Senzația resimțită în întreg perimetrul respectiv este cea „ de rece ”, spun biologii. De asemenea aceștia au experimentat și o senzație aparte de liniște deplină, încât doar bătăile inimi pot fi auzite.

„Îți simți inima bătând. Poți vedea peștii care ies să te întâmpine, acesta fiind primul semn că ești aproape de fundul Oceanului.”, au spus biologii.

Triunghiul Bermudelor. Descoperirea uluitoare făcută de biologi

Triunghiul Bermudelor. Sursa foto: Arhiva EVZ

Misterul disparițiilor din Triunghiul Bermudelor

Echipa de biologi marini care au explorat perimetrul respectiv a încercat să găsească o explicație și pentru disparițiile asociate Triunghiul Bermudelor. Aceștia au precizat că gravitația funcționează inclusiv sub apă. Astfel, în urma furtunilor, valurile și curenții distrug epavele.  Aceste ajung pe fundul oceanului acolo sunt acoperite de nisip.

„Acestea sunt acoperite cu nisip, și sunt, de obicei, dispersate pe fundul oceanului. Pentru cei mai mulți oameni arată ca o mare grămadă de vechituri. ”, a arătat Michael C. Barnette, biolog marin.

În urma acestor concluzii, echipa de biologi respinge ipotezele legate de disparițiile misterioase.