Breaking News. Un tren a deraiat vineri dimineața. Circulația feroviară este întreruptă

Breaking News. Un tren a deraiat vineri dimineața. Circulația feroviară este întreruptă

Un tren care se îndrepta spre București a deraiat la intrarea în stația Dârste. Din fericire, până la acest moment nu s-au înregistrat victime.

Un tren care circula pe ruta Braşov - Bucureşti a deraiat vineri dimineaţă la intrarea în staţia Dârste, din judeţul Braşov, fără a se înregistra victime.

„În judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov - Bucureşti”, anunţă CentrulInfotrafic.

Traficul feroviar este deviat printr-un racord de manevră al staţiei Dârste, până la remedierea problemei de pe Magistrala 300.

Ne puteți urmări și pe Google News

În judeţul Braşov, incidentul s-a petrecut în zona Dârste. „În judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la kilometrul 163+200 metri, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri, care circula pe relaţia Braşov – Bucureşti. Evenimentul nu s-a soldat cu victime„, conform Infotrafic.

În judeţul Mureş, defecţiunea tehnică a avut loc între Lunca Bradului şi Stânceni.

„Traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, la kilometrul 198+100 metri, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unei defecţiuni tehnice (fir de contact rupt). Se acţionează pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei„, a anunţat Centrul Infotrafic.