Accidentul s-a produs pe DN22 în afara localității Lumina. Un bărbat, de 33 de ani, a condus un autoturism, dinspre Tulcea către Constanța și, ajungând la kilometrul 281, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 31 de ani. În urma impactului violent, autoutilitara, plină cu pepeni, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea și opt ambulanțe SAJ și SMURD. Toți cei 7 ocupanți ai celor două autovehicule, din județul Tulcea, rămăseseră încarcerați.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, pasagerul din stânga spate, precum și  pasagerul din autoutilitară au murit pe loc. A rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei, a pasagerilor dreapta față și dreapta spate din autoturism, dar și vătămarea corporală ușoară a unui minor, de 14 ani, pasager în dubiță. Circulația a fost înmtreruptă timp de o oră și jumătate până la degajarea DN22 și finalizarea cercetărilor efectuate de polițiștii de la Rutieră. (foto IPJ si ISU Constanta)