Evenimentul ZileiPoliticaTrecut tumultos pentru un lider PSD. A fost proxenet. Dosarul său a ajuns pe masa lui Berbeceanu

Trecut tumultos pentru un lider PSD. A fost proxenet. Dosarul său a ajuns pe masa lui Berbeceanu

Trecut tumultos pentru un lider PSD. A fost proxenet. Dosarul său a ajuns pe masa lui Berbeceanu
Caz incredibil. Un fost proxenet a ajuns consilier local PSD și a fost pus responsabil de combaterea violenței în școli. Fostul comisar Traian Berbeceanu dă detalii din dosar.

Traian Berbeceanu a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susţine că Bogdan Petru Tiberiu, consilier local în orașul Geoagiu din județul Hunedoara, din partea PSD, fost condamnat pentru proxenetism şi constituire de grup infracţional organizat, a fost ales în comisia pentru prevenirea şi combaterea violenţei în mediul şcolar, relatează publicația locală Hunedoara Liberă.

A traficat minori

„În urmă cu mai bine de 10 ani, împreună cu echipa BCCO Alba Iulia, structură de elită pe care o conduceam la acea dată, am organizat una dintre cele mai laborioase și spectaculoase acțiuni, codificată «El Paso», desfășurată la nivel internațional, pentru destructurarea unei grupări infracționale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul și prostituția”, își începe mesajul Traian Berbeceanu, fost şef al BCCO Alba, actual prefect al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

El spune că gruparea infracțională era formată din 80 de persoane, care acționa în mai multe țări, iar printre membri era și Bogdan Petru Tiberiu, care acum a fost ales consilier local în orașul Geoagiu, din județul Hunedoara, pe listele PSD.

„După 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al orașului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza. În ședința de ieri (miercuri) a Consiliului Local, în ziua în care întregul mapamond a celebrat ”Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”, același PSD l-a propus și a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu să facă parte din Comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar. Dacă nu el, atunci cine?”, scrie fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  (BCCO) Alba Iulia.

Condamnat la 4 ani de închisoare

Bogdan Petru Tiberiu a fost arestat preventiv împreună cu alţi 24 de învinuiţi într-un dosar privind traficul de carne vie. Acesta a fost trimis ulterior în judecată, alături de alţi peste 80 de oameni, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional nestructurat şi proxenetism în formă continuată.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: