Evenimentul Zilei > Actualitate > Tratament naturist cancer – ONCONOVICAL. Cel mai cunoscut si mai inovator de pâna acum
Tratament naturist cancer – ONCONOVICAL. Cel mai cunoscut si mai inovator de pâna acum

Tratament naturist cancer – ONCONOVICAL. Cel mai cunoscut si mai inovator de pâna acum

Una dintre cele mai întâlnite afecțiuni în rândul adulților, dar nu numai, este cancerul, însă după ani de zile petrecuți în laborator, oamenii de știință au realizat un remediu naturist unic, cu o formulă benefică pentru organism - Onconovical.

Obținut din 19 ingrediente ale căror proprietăți benefice sunt recunoscute încă din cele mai vechi timpuri, Onconovical este un remediu sută la sută natural, ce ajută la detoxifierea organismului, eliminând toxinele și, mai mult de atât, ajută la prevenirea și dezvoltarea unor forme de cancer, întrucât are proprietatea de a reduce celulele canceroase din organism. Ba mai mult, acest remediu naturist vine în sprijinul bolnavilor de cancer, întrucât elimină efectele nocive date de terapii convenționale ca radioterapie ori chimioterapie.

Onconovical – ingrediente regăsite în compoziție

– pulbere din samburi de Cais (Prunus armeniaca

– pulbere din bulbi de Usturoi (Allium sativum)

– pulbere din ramuri de Vasc (Viscum album)

– pulbere de polen

– oțet de Kombucha

– pulbere din rădăcină de turmeric

– pulbere din rădăcină de Astragalus

– pulbere din iarbă de orz verde

– pulbere de extract din fruct de castravete-amar

– pulbere de Reishi

– pulbere de cactus

– pulbere din frunze de busuioc

– pulbere din fructe de ardei-iute

– pulbere de ceai-verde

– pulbere din fructe de piper negru

Onconovical – principalele beneficii pentru organism

Potrivit studiilor de specialitate realizat de experții în medicină naturopată, Onconovical este un supliment alimentar revoluționar, ce ajută la reducerea semnificativă a probabilității de multiplicare a celulelor de la nivelul gurii, laringelui, esofagului ori a altor organe, întrucât are proprietăți antioxidante și întărește sistemul imunitar.

De asemenea, Onconovical ajută organismul să facă față în situații limită și, mai mult de atât, îmbunătățește calitatea vieții bolnavilor de cancer, întrucât reduce efectele date de chimioterapie și radioterapie.

Obținut din ingrediente sută la sută naturale, acest remediu naturist ce este alcătuit din 19 ingrediente active elimină toxinele din organism, ajută la funcționarea normală a ficatului și asistemului digestiv. Ba mai mult, ingredientele regăsite în compoziția Onconovical ajută la întărirea sistemului imunitar și îmbunătățește capacitatea naturală de autopurificare a organsimului, astfel că ajută hepatocitele să se regenereze.

Grație conținutului de usturoi negru, acest remediu naturist ajută la prevenirea apariției bolilor cardiovasculare, întrucât protejează vasele de sânge de stres oxidativ și reduce nivelul de colesterol rău, în timp ce vâscul care se regăsește în acest supliment alimentar reduce anxietatea și ameliorează insomniile.

Onconovical ajută, de asemenea, la reducerea stresului, a oboselii, precum și la îmbunătățirea digestiei, grație vitaminelor și mineralelor regăsite în compoziția polenului, unul dintre ingredientele active regăsite în compoziția Onconovical.

De cealaltă parte, turmericul sau curcuma are rolul de a susține sistemul imunitar în cazul pacienților cu afecțiuni tumorale, întrucât reduce celulele canceroase din organism și, mai mult de atât, neutralizează radicalii liberi.

Onconovical – mod de administrare

Potrivit experților în medicină naturopată, acest supliment alimentar este recomandat a se administra în doză de șase capsule pe zi, timp de 90 de zile. În anumite cazuri, însă, specialiștii pot mări doza la nouă capsule pe zi, iar tratamentul se poate întinde pe o perioadă și de un an de zile ori poate fi redusă la trei luni. Este musai, însă, ca persoana care urmează un astfel de tratamanent să adopte o alimentație sănătoază, bazată pe fructe și legume.

Disponibil in Farmaciile Catena alaturi de cartea Alimentatia Anticancer gratuit la pachetul de 2 Flacoane comandate.

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro sau la tel. 0723.269.701