Transferul surpriză al lui Cristiano Ronaldo. Pleacă din Arabia Saudită și se întoarce în Europa, după ce a ratat titlul de campion

Transferul surpriză al lui Cristiano Ronaldo. Pleacă din Arabia Saudită și se întoarce în Europa, după ce a ratat titlul de campion Sursa foto: Eurosport

După o scurtă aventură la Al-Nassr în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a luat decizia de a se reîntoarce în Europa, după un sezon în care a ratat câștigarea titlului de campion în Arabia Saudită.

Unul dintre motivele pentru care Ronaldo dorește să se întoarcă în Europa este legat de noul record stabilit de Messi. În ultimul meci al lui PSG, în care au înregistrat un rezultat de 1-1 cu Strasbourg, starul argentinian a marcat și a devenit cel mai prolific marcator din istoria primelor cinci campionate europene.

Cristiano Ronaldo plănuiește să revină la o echipă de top din Europa

Potrivit informațiilor furnizate de Forbes și citate din presa spaniolă, se pare că starul portughez Cristiano Ronaldo este hotărât să revină în Europa și și-a ales deja echipa: Atletico Madrid.

În vara trecută, echipa pregătită de Diego Simeone, Atletico Madrid, a manifestat un interes în serviciile lui Cristiano Ronaldo și i-a făcut o ofertă. Cu toate acestea, portughezul a refuzat și a ales să meargă în Arabia Saudită, însă acum Ronaldo și-a schimbat opinia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Având în vedere că ofertele din Europa sunt limitate, Cristiano Ronaldo dorește să profite de o ultimă șansă de a juca pentru o echipă de top și s-a autopropus la Atletico Madrid.

Transferul lui Cristiano Ronaldo la echipa lui Diego Simeone ar reprezenta o lovitură de imagine extraordinară, iar portughezul s-ar adapta cu ușurință noului stil ofensiv al antrenorului argentinian, în contrast cu stilul mai defensiv cu care este asociat.

Deși Cristiano Ronaldo primește un salariu de 200 de milioane de euro pe an la Al-Nassr, se pare că nu mai poate suporta viața în Arabia Saudită și dorește să plece cât mai curând posibil, conform informațiilor oferite de jurnaliștii iberici.

La Liga este prioritatea lui CR7

Transferul lui Cristiano Ronaldo la Atletico Madrid este considerat o prioritate pentru el, deoarece echipa sa de suflet, Real Madrid, nu este interesată de reîntoarcea sa pe Bernabeu, chiar dacă acesta a scris istorie în tricoul lor.

CR7 dorește să-și încerce norocul la rivala Atletico Madrid, care este în căutare de întăriri în atac. Mai mult decât atât, Diego Simeone consideră că aducerea câștigătorului de cinci ori al Balonului de Aur ar fi o adevărată lovitură, ceea ce face ca transferul să fie așteptat în această vară, potrivit Forbes.