Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, atac dur la adresa premierului Dacian Cioloș: „Când se lasă pozat, zboară la economic, dar când știe că nu-l vede nimeni, zboară cu avion privat”
Traian Băsescu, atac dur la adresa premierului Dacian Cioloș: „Când se lasă pozat, zboară la economic, dar când știe că nu-l vede nimeni, zboară cu avion privat”

Traian Băsescu, atac dur la adresa premierului Dacian Cioloș: „Când se lasă pozat, zboară la economic, dar când știe că nu-l vede nimeni, zboară cu avion privat”

Fostul președinte, Traian Băsescu a fost invitat în această seară în studio la B1 TV, unde a vorbit despre campania electorală în plină desfășurare, atacându-l pe premierul Dacian Cioloș cu exemple din activitatea sa de până acum la șefia Executivului.
  • Vă promit că după campanie facem o trecere în revistă a ceea ce cred eu că au însemnat greșelile mele. Acum, dacă aș spune ceva, aș da o muniție extraordinară pentru campanie.
  • Se face o construcție despre onestitate legat de acest Guvern și despre premierul Cioloș în mod special, dar observ: când se lasă pozat, zboară la ecnomic, dar când știe că nu-l vede nimeni, zboara cu avion privat. Când credem că nu ne vede nimeni, trecem cu coloana pe roșu, dar când chemăm fotograful, stăm la semafor. Facem năzbâtia cu achiziția operei Cumințenia Pământului, dar profităm de ocazie să apărem în filmulețe, etc.
  • A reușit să-l facă pe Brâncuși praf la el acasă, iar astăzi, de la Guvern, în Comisa de Cultură s-a prezentat o doamnă, cu 14 pagini pentru modificarea ordonantei de urgență in procesul de până acum.
  • Ei nu au acum nicio formă legală să dea banii înapoi. Totul a fost un joc de imagine absolut incorect.