Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, despre Laura Codruța KOVESI: ”Ce face acum ÎNTRECE ORICE LIMITĂ”
Traian Băsescu, despre Laura Codruța KOVESI: ”Ce face acum ÎNTRECE ORICE LIMITĂ”

Traian Băsescu, despre Laura Codruța KOVESI: ”Ce face acum ÎNTRECE ORICE LIMITĂ”

Invitat la România Tv, fostul președinte al României și liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat că a susținut-o pe Laura Codruța Kovesi la începutul carierei de procuror-șef. Totuși, fotul șef de stat atrage că ce face acum cea care conduce DNA ”întrece orice limită”.

”Mi-a plăcut Laura Codruța Kovesi. Era un copil de procuror. Avea doar câteva dosare. Am susținut-o enorm. Ce face acum întrece orice limită”, adeclarat Traian Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului au declarat că Laura Codruța Kovesi minte atunci când spune că oamenii politici dezincriminează abuzul în serviciu.

”Eu nu am văzut încă un înalt demnitar care să mintă cu atâta nonșalanță. Doamna Kovesi vorbește despre dezincriminarea abuzului în serviciu. Este o mare minciună. Nimeni nu a vorbit de dezincriminare. Toți vorbim, mulți ne acuză. România are în codul penal o definiție incorectă a abzului în serviciu. Cum poți să acuzi de avuz în serviciu pe o definiție neclară. În Codul Penal francez spune clar ce trebuie să fie”, a declarat Traian Băsescu.