Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie pentru o fată în vârstă de 3 ani. A dispărut și a fost găsită a doua zi, moartă, cu urme de mușcături
Tragedie pentru o fată în vârstă de 3 ani. A dispărut și a fost găsită a doua zi, moartă, cu urme de mușcături

Tragedie pentru o fată în vârstă de 3 ani. A dispărut și a fost găsită a doua zi, moartă, cu urme de mușcături

O fată în vârstă de 3 ani, din județul Constanța, a fost descoperită moartă, vineri, după ce se pierduse de tatăl ei, pe un câmp, cu o zi înainte.

O fată în vârstă de trei ani, din localitatea Saraiu, județul Constanța, a fost găsită moartă, pe câmp, după ce fusese dată dispărută cu o zi înainte. Conform unor informații din rândul anchetatorilor, joi după-amiază, fetița fusese luată de tatăl ei de pe un câmp de la marginea comunei. La un moment dat, în jurul orei 17.00, acesta a observat că fetița dispăruse.

Dispărută și găsită moartă la mai puțin de 24 de ore

Bărbatul a declarat polițiștilor că s-a panicat, a început să o caute prin împrejurimi, dar nu a găsit-o. Așa că, după ce s-a întunecat, în jur de ora 21.00 a decis să sune la numărul de urgență 112.

Au fost mobilizați zeci de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, dar și localnici, care au început să cerceteze zona, atât câmpurile și terenurile extravilane din vecinătate comunei, cât și toate clădirile dezafectate, ori cele aflate în construcție, care nu sunt locuite, conform ctnews.ro.

Cercetările făcute de polițiști nu au dus la niciun rezultat

Au fost cercetate și casele apropiaților familiei fetei dispărute, dar fără niciun rezultat. Informații din anchetă vorbesc despre o moarte violentă a copilului. Care ar prezenta pe corp urme de mușcături. Se pare că a fost ucisă de șacali sau câini, conform sursei citate.

Ministrul de Interne a comentat acest caz dramatic

Despre acest caz cutremurător a vorbit și Lucian Bode, ministrul de Interne. Dând moare un om este o tragedie. O tragedie a fost şi la Constanţa când, azi noapte, zeci de poliţişti au căutat un copil de trei ani şi n-au reuşit să-l găsească în viaţă dimineaţă. Este o tragedie când moare un om, dar aş vrea să vedem şi forţele de securitate, de ordine, cei care suntem salvatorii…este la fel de greu când nu-ţi îndeplineşti această misiune. Trebuie văzut în particular fiecare caz în parte.”

„În cursul serii de 10 iunie a.c., în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, o minoră, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, ar fi plecat de pe raza localităţii Saraiu, şi nu a mai fost găsită. De îndată, la nivelul I.P.J. Constanţa s-au dispus măsurile de verificare a tuturor aspectelor sesizate, din acel moment fetiţa fiind căutată neîncetat”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanţa.