Evenimentul Zilei > Social > Tragedie pe Defileul Jiului. Șoferul a murit pe loc, iar alte trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale
Tragedie pe Defileul Jiului. Șoferul a murit pe loc, iar alte trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale

Tragedie pe Defileul Jiului. Șoferul a murit pe loc, iar alte trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale

O tragedie a avut loc pe Defileul Jiului. Șoferul a murit pe loc după ce o stâncă s-a desprins de pe versant şi a strivit maşina în care acesta se afla. Oamenii legii au anunțat că au fost găsite și alte victime.

Un bărbat a murit pe loc, sub ochii familiei, după ce o stâncă s-a desprins de pe versant şi a strivit maşina pe care acesta o conducea, pe Defileul Jiului. Salvatorii din cadrul ISU Gorj au ajuns de urgență la locul accidentului pentru a salva viața victimelor.

O bucată de stâncă a căzut de pe versant pe parbrizul unui autoturism care circula pe Defileul Jiului. Cu toate că șoferul nu a avut șanse de supraviețuire, celelalte victime au primit îngrijiri medicale.

„La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin. În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani”, spun reprezentanții ISU Gorj.

Un avion de acrobaţie în care se afla doar pilotul s-a prăbuşit, sâmbătă, în comuna Târgşoru Vechi, sat Strejnicu, transmite Agerpres. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, citat de Agerpres, la acest moment nu există informaţii referitoare la starea pilotului. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.
sursă: arhivă

Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și au fost aduse de urgență la spital, potrivit A3.

Fratele lui Tzancă Uraganul, implicat în accident

Un alt accident a avut loc ieri pe șoseaua Alexandriei, din Bragadiru. Una dintre victime a fost Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganul. Polițiștii au precizat că accidentul a avut loc pe o porțiune de șosea, în linie dreaptă, autoturismul care a efectuat depășirea, acroșând Ferrari-ul în care se afla ruda manelistului, după care acesta a fost proiectat în alte două mașini.

„Mergeam pe banda a doua, către Rahova, spre București, și m-a acroșat ușor, am pierdut controlul volanului și m-a aruncat pe parapet”, a spus șoferul care a condus bolidul Ferrari. În total, în urma acestui eveniment rutier au fost distruse patru mașini, cele două implicate, și alte două care se aflau parcate în zonă.