TREI MORŢI ÎN JUDEŢUL ARAD. Şi-a împuşcat fosta iubită şi cumnata pe stradă, apoi s-a sinucis

TREI MORŢI ÎN JUDEŢUL ARAD. Şi-a împuşcat fosta iubită şi cumnata pe stradă, apoi s-a sinucis

Un bărbat din oraşul Pecica, din judeţul Arad, şi-a împuşcat fosta iubită, în plină stradă. Înainte de a se împuşca, atacatorul a tras şi în cumnata femeii. Incidentul a avut loc în jurul orei 13.30.

UPDATE 16.00 Criminalul, Ladislau Farcaș, avea antecedente penale. "Așa cum reiese din anchetă, cel puțin din datele de până la acest moment, bărbatul a ucis-o prima dată pe cumnată și apoi pe concubină. Și în cumnată a tras două focuri de armă în torace. Farcaș Ladislau avea antecedente penale, a mai comis câteva fapte de această natură în urmă cu 25 de ani", ne-a declarat procurorul Dan Ursu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Din ce am putut afla din alte surse, faptele comise de criminal în urmă cu 25 de ani erau legate de furturi. "Crimele s-au produs în momentul în care cele două femei au ieșit din magazin, bărbatul a tras imediat în acestea", ne-a mai explicat procurorul. Criminalul pensionar nu avea permis de armă și nici nu a lucrat în structurile statului, pentru a putea avea acces la arme de foc. Rezultă că arma a fost procurată ilegal. UPDATE 15.30 Numele criminalului este Ladislau Farcaș, 68 de ani, pensionar, ni s-a precizat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. "Este adevărat că acesta făcea mai multe drumuri în Austria, nu s-a stabilit exact scopul acestora. Farcaș s-a împușcat în torace un glonț pentru a se sinucide. A folosit un pistol marca Zastava de 9 milimetri. Mobilul crimei este gelozia, de fapt bărbartul și-a ucis concubina, al cărui nume are inițialele O.M., cu două focuri de armă, unul în cap și unul în stomac. Pe cumnată a ucis-o cu două focuri de armă în torace", ne-a explicat procurorul Dan Ursu. Nu avea permis de port armă Acesta ne-a mai precizat că Ladislau Farcaș nu avea permis de port armă. "Nu avem date la acest moment dacă avea sau nu cazier sau dacă a fost angajat în structurile statului", a mai punctat acesta.  UPDDATE 15.00 Mobilul crimelor este gelozia, așa reiese din declarațiile pe care le-am primit de la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. “Pentru moment avem doar câteva date sigure. Știm că bărbatul avea în jur de 68 de ani. Și-a ucis concubina din gelozie, acesta pare să fie mobilul crimelor. Știm că alături de concubină și-a mai ucis și cumnata, dar încă nu e sigur dacă e cumnata sau altă rudă. Incidentul a avut loc dimineață în fața unui magazin”, ne-a declarat procurorul Dan Ursu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. UPDATE 14.39 Petru Antal, primarul oraşului Pecica, a precizat că persoanele implicate în incident erau liniştite. Primarul Antal a mai declarat la RTV că bărbatul şi iubita lui, care este cu aproape 20 de ani mai tânără decât acesta, aveau o relaţie de 20-25 de ani, dar nu erau căsătoriţi. "Câteva persoane care se aflau la faţa locului mi-au spus prin telefon că totul s-a petrecut în câteva minute. Bărbatul era un om paşnic, avea 68 de ani. Nu e ca şi cum era un tânăr ieşit de la discotecă. Este un şoc pentru oraşul nostru mic."

Cu toate acestea, persoane apropiate victimelor povestesc faptul că bărbatul era extrem de gelos pe concubina lui, iar în ultima perioadă cei doi aveau conflicte dese. Cuplul nu avea copii, dar cea de-a doua femeie omorâtă avea un băiat de 16 ani. Adolescentul a fost printre primele persoane care au venit la faţa locului, imediat după tragedie. UPDATE 14.28 Medicii au confirmat în urmă cu câteva minute că atacatorul şi cea de-a doua femeie împuşcată de acesta, au decedat. Atacatorul a fost resuscitat în plină stradă, iar femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital, împuşcată în cap, dar medicii nu au mai putut să o salveze. UPDATE 14.05 Un bărbat în vârstă de 68 de ani, părăsit de iubită, a plecat în această după-amiază, înarmat, pe străzile din Pecica, cu gândul de a-şi ucide fosta parteneră. Femeia se afla în compania cumnatei sale, pe o stradă intens circulată din oraş, când a fost găsită de atacator. Bărbatul înarmat a tras mai multe focuri de armă. Femeia a murit, iar bărbatul s-a împuşcat, dar nu a murit pe loc.

Nu se ştie până în acest moment dacă atacatorul avea permis de portarmă. Atacul a fost comis cu un pistol cu glonţ. Atacatorul lucra în Austria. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Filmul complet al celui mai sângeros atac armat din ultimii ani
  • EFECTUL MASACRULUI DE LA PERLA. 92 de polițiști au rămas fără arme
  • MASACRUL DE LA COAFOR. Bogdan Vlădan îi cere tatălui 500.000 de euro pentru că i-a ucis mama

VEZI AICI ARMA CRIMELOR <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ueCYai5jxp8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>