TRAFIC INFERNAL la intrarea în Capitală. Ploile BLOCHEAZĂ Bucureștiul. Coloana de mașini se întinde pe kilometri întregi

TRAFIC INFERNAL la intrarea în Capitală. Ploile BLOCHEAZĂ Bucureștiul. Coloana de mașini se întinde pe kilometri întregi

Ploile creează haos la intrarea în Capitală, duminică seară. Traficul la punctele importante din afara Bucureștiului este aproape blocat, din cauza fenomenelor meteorologice dure care au lovit zona metropolitană în această zi.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Constanţa - Bucureşti s-a format o coloană de vehicule de aproximativ 2 kilometri, care se deplasează cu viteză foarte redusă, la intrarea în Capitală, din cauza restricţiilor de trafic impuse pe bulevardul Theodor Pallady, ca urmare a apei acumulate pe partea carosabilă.

Din cauza apei pluviale acumulate pe suprafaţa carosabilă, circulaţia rutieră este restricţionată și pe prima bandă a DN1, la kilometrul 14+350 de metri, în zona oraşului Otopeni, pe sensul către Capitală.

De asemenea, pe banda a doua a DN1 Bucureşti - Ploieşti, la kilometrul 20+700 de metri, pe raza localităţii Săftica, judeţul Ilfov, pe sensul către Capitală, traficul este restricţionat din cauza unui autoturism cu defecţiuni tehnice, rămas imobilizat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Valorile de trafic în aceste zone sunt în creştere.