Toni Iuruc, mai singur ca niciodată. Imaginile spun totul

Toni Iuruc, mai singur ca niciodată. Imaginile spun totul Toni Iuruc Sursa foto: Facebook

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat la notar, deși cei doi trimiseseră invitațiile la nuntă. Dar viața fostului soț al jucătoarei de tenis pare tristă, iar imaginile surprinse întăresc acest lucru.

Toni Iuruc încearcă să treacă peste divorț, iar unul dintre amicii săi, fost handbalist, îi este alături. Bogdan Voina, fost sportiv de performanță, în prezent om de afaceri, este unul dintre cei care nu-l lasă niciodată la greu.

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, dar cununia religioasă a fost anulată în ultimul moment. Evenimentul era programat la Cazinoul din Sinaia. Motivul divorțului nu se știe nici până acum.

Toni Iuruc, mai singur ca niciodată de 1 Martie

Pe 1 Martie, Toni Iuruc s-a prezentat la Florăria Iris din Piața Dorobanți, de unde a cumpărat un buchet de flori. Nu singur, ci însoțit de Bogdan Voina, bunul său prieten.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit cancan.ro., cei doi au luat-o pe jos. Pe drum, ex-handbalistul și Toni s-au întreținut, preț de câteva zeci de secunde, cu o mai veche cunoștință. Într-un final, fostul sportiv s-a urcat la volanul unui Mercedes, iar Iuruc în dreapta sa. Amândoi au plecat spre zona Băneasa cu buchetul de flori care,  cel mai probabil, a fost pentru partenera lui Bogdan Voina.

Toni Iuruc, în mână cu un buchet de flori, pe 1 MartieToni Iuruc. Sursa foto: cancan.ro.

Se pare că fostul soț al Simonei Halep nu are noroc în dragoste

Fostul soț al Simonei nu prea are noroc atunci când vine vorba de o relație serioasă. Toate căsătoriile sale au fost încheiate într-un interval relativ scurt de ani. Simona Halep este ultima mireasă dintre cele trei pe care machedonul le-a avut.

Toni Iuruc a mai fost însurat de două ori, până să o cunoască pe Simona Halep. Alina a fost prima soție a afaceristului, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Liana a fost cea de-a doua parteneră în acte a bărbatului. Au făcut doar cununia civilă, însă relația s-a rupt rapid.

 Toni Iuruc nu are resentimente față de fosta soție

Toni Iuruc a reacționat după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep în procesul de dopaj:

„Îmi pare foarte rău de Simona. Este o veste teribilă. Nu vreau să mă gândesc ce o fi în sufletul ei. Vă spun la modul cel mai serios că sunt foarte mirat de această suspendare, pentru că mi se pare prea drastică. Nu sunt specialist, nu mă pricep, nu o să spun că eu cunosc ceea ce înseamnă tot acest proces legat de dopajul Simonei. Nu mă pricep la aceste lucruri, dar mi se pare o decizie foarte, foarte dură. Gândiți-vă, patru ani de suspendare (...)”, a spus atunci, potrivit cancan.ro.