Evenimentul Zilei > Monden > Tonciu, atacată în plină stradă. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziți ai copilului
Tonciu, atacată în plină stradă. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziți ai copilului

Tonciu, atacată în plină stradă. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziți ai copilului

Andreea Tonciu a trecut prin momente de coșmar. Vedeta a fost atacată în plină stradă. La fața locului au ajuns oamenii legii dar și Salvarea.

Andreea Tonciu și soțul acesteia au trecut prim momente de coșmar după ce au fost atacați cu cuțitul. Totul s-a petrecut miercuri, în prima parte a zilei, în plină stradă.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost atacați în lină stradă de către un bărbat necunoscut. Scenele înfiorătoare s-au petrecut chiar sub ochii copilului celor doi.

„Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva”, a spus Andreea Tonciu, extrem de tulburată după acest episod înfiorător.

Andreea Tonciu a reușit să îl fotografieze pe cel care i-a atacat, iar imaginile au fost postate imediat pe rețele sociale, scrie Viva.

Bărbatul care l-ar fi lovit pe soțul femeii, a fost depistat si urmează sa fie condus la Secția 11 Politie in vederea continuării cercetărilor.

„Poliția este în alertă! Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a vedeta pe pagina sa de Instagram.

Până la acest moment nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul ar fi recurs la agest gest. Soțul Andreei Tonciu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Astăzi, în jurul orei 13:30 a fost sesizat prin apel 112 de către o femeie, faptul că soțul său a fost lovit în zona feței de către șoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic. La fața locului au sosit polițiștii Secției 11, care la acest moment fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Bărbatul, care este presupus că ar fi agresat pe celălalt participat în trafic a fost depistat, identificat, iar acum se află în custodia polițiștilor’, a declarat Ciprian Romanov, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.