Evenimentul Zilei > Actualitate > Tomată a ales violet. A scotocit toate magazinele să găsească ceva pe gustul socrului
Tomată a ales violet. A scotocit toate magazinele să găsească ceva pe gustul socrului

Tomată a ales violet. A scotocit toate magazinele să găsească ceva pe gustul socrului

În unul din pachetele de sub brad, Traian Băsescu va găsi un pulover violet. Darul vine de la iubitul mezinei familiei, Elena.

Iubitul acesteia, Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă drept „Tomată”, urmărit de jurnaliștii de la Cancan, a răscolit toate magazinele pentru a găsi ceva pe placul lui „tata-socru”.

Publicația scrie că tânărul a ales, din magazinul Adinei Buzatu, după ce a pipăit și verificat zeci de articole, consiliat de vânzătoare, pulovărul violet.

Este binecunoscut faptul că în campania pentru cel de-al doilea mandat, Traian Băsescu a fost ocrotit de culoarea violet, iar „ginerele” și-a zis că dă lovitura și-l cucerește pe un „tată-socru” care nu este foarte ușor de mulțumit, scrie Cancan.

Elena Băsescu are o relație și un copil cu Cătălin, care este mai tânăr decât ea cu 12 ani. Porecla „Tomată” îi vine de la primele afaceri, o pizzeria și o shaormerie.

Elena Băsescu mai are doi copii, Sofia Anais (4 ani) şi Traian Jr. (2 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu. Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie. Anastasia, fiica ei și a lui Cătălin, s-a născut pe 4 iunie.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: