"Vreme de trei ani, MTS nu a mișcat un deget ca să recupereze banii din ”Dosarul 2 mai” și a fost cât pe aci ca suma de 600.000 de euro să se prescrie! Ministerul Tineretului și Sportului a trecut pe lângă o premieră.

El a fost furat, potrivit instanței, de propriul ministru și de un grup de funcționari. Presa l-a trezit. Justiția i-a dat banii înapoi.

Dar MTS nu a vrut să recupereze banii și au lipsit doar două săptămâni ca 2,7 milioane de lei să fie pierduți a doua oară!

Ministerul Tineretului și Sportului a trecut pe lângă o premieră și se afundă în rușine. Pentru că, din 2,7 milioane de lei cheltuiți ilegal în mai 2009, el n-a recuperat până în mai 2017 decât 300.000 de lei.

Puțin peste 10%. A fost la un pas ca suma de recuperat să se prescrie. Și cei vinovați să scape cu averea întreagă. Și nu pentru că n-a știut. Ci pentru că n-a vrut. În cel mai bun caz, a uitat.

”DACĂ NU FACEM CEVA IUTE, SE PRESCRIE!” În toamna lui 2016, un control al Curții de Conturi o bagă în sperieți pe Elisabeta Lipă, ministrul din Guvernul Cioloș!", informează Tolo.ro. 

Judecătorii a decis, În februarie 2015, definitiv că Ministerul Tineretului și Sportului a fost furat de propriul ministru și de un grup de funcționari, prejudiciul fiind de 2,7 milioane de lei.