Indiferent că vorbim despre copii care provin din familii nevoiașe, despre cei care renunţă la şcoală din cauza condiţiilor precare, de cei abandonaţi ce se află în instituţii specializate sau despre cei ce sunt constrânşi de nevoi să muncească de mici pentru a-şi întreţine familia, împreună le putem aduce un zâmbet pe chip, o speranță şi le putem oferi posibilitatea de a duce un trai măcar la limita decenței.

Fie ca îi putem sprijini prin organizarea special pentru ei a unor cursuri educative și distractive în același timp (workshopuri de dans, canto, dezvoltare personală, etc.), fie că le putem oferi hăinuțe, jucării sau rechizite, suntem siguri că împreună cu voi, cititorii noștri și oameni cu suflet, vom putea opri pentru ei secundele de neșansă și le vom putea dărui #timpulbinelui.

Binevoitorii care doresc să se implice în campanie şi să acorde un sprijin financiar o pot face în contul Fundaţiei Nadia Comăneci, IBAN RO38BTRL04501205H87589XX – în Lei, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Dorobanți, cu mesajul „Timpul Binelui”.

Pe lângă sprijinul financiar puteţi fi alături de aceşti copii donând haine, încălțăminte, jucării sau rechizite la unul din punctele noastre de colectare, de luni până vineri, între orele 10:00-17:00, în perioada 11.03-19.04 2019:

  • Fundația Nadia Comăneci din Calea Griviței, nr. 150, Sector 1,  București;   
  • Editura Evenimentul și Capital din  Bulevardul Mărăști, nr. 65-67, Romexpo, Pavilionul G4, Sector 1, București

Pentru mai detalii, suntem la dispoziția dumneavoastră la numărul de telefon 021.527.11.14/15.

 

Cum Paștele înseamnă pentru noi toți curățenie și puritate, ce poate fi mai minunat decât să ajutăm niște copii frumoși să poarte hăinuțe noi în prag de sărbătoare? Deși pentru noi, toți ceilalți cu care soarta a fost mai darnică, hainele sau pantofii noi sunt lucruri normale în această perioadă a anului, pentru acești copii pot însemna o bucurie mult dorită.

NOI ​vom face cunoscute cazurile sociale prin toate mijloacere de comunicare print şi online pe care le deţinem. Nu căutăm povești de dragul senzaționalului și nici nu hrănim vanitatea de a face ”bine”. Vrem doar să dăruim cât mai multe zâmbete şi să facem copii fericiți.

TU vii alături de noi?