BDM Roof System propune o gama completa de tigla metalica ieftina care nu se lasa afectata de trecerea timpului si isi pastreaza aspectul indiferent de climat. Aceasta este fabricata cu cele mai avansate tehnologii de catre Bilka, Decra sau Budmat si necesita montaj profesional pentru un grad ridicat de etanseitate.

Tigla metalica – Expresia celor mai noi sisteme de invelitori

Aceste materiale pentru acoperis sunt cunoscute pentru durabilitatea si rezistenta la vant, grindina sau foc si reprezinta o solutie moderna, la care apeleaza tot mai multi constructori si arhitecti.

Totodata, aceste sisteme cu greutate redusa fac diferenta in caz de cutremur si reactioneaza foarte bine spre deosebire de tigla clasica, mult mai grea si deloc flexibila. Costurile sunt de asemenea mai mici, dat fiind ca materia prima este mai usor de prelucrat si montat. In plus, tigla nu are nevoie de ingrijire speciala din momentul in care a fost montata.

Montaj profesional pentru evitarea infiltratiilor

Materialele de buna calitate trebuie sa fie instalate de catre o echipa de profesionisti cu experienta, capabili sa imbine tiglele metalice astfel incat sa nu permita apei sa patrunda prin acoperis. Reparatiile acoperisului cu tigla metalica ieftina sunt dificile, doarece materialul este deja gaurit, iar etansarea acestuia nu mai este posibila ca atunci cand este montat pentru prima data.

Desi pare o operatiune simpla, imbinarea corespunzatoare a tiglelor metalice  implica nu doar indemanare, ci si foarte multa experienta. De aceea, alegerea unei echipe de montaj este la fel de importanta ca materialul in sine. Un acoperis realizat de catre profesionisti nu doar ca ofera protectie constructiei, dar si impresioneaza din punct de vedere estetic si tehnic.

Ce greseli trebuie sa evitati?

Desi tigla metalica se potriveste oricarui tip de acoperis, este important ca proiectul acestuia sa fie realizat corect. De exemplu, sarpanta are nevoie de calcule precise, pentru a fi realizata in functie de tipul invelitorii si greutatea acesteia. Termoziolatia este un alt aspect ce trebuie luat in calcul. Astfel, se recomanda folosirea unor produse auxiliare care sa blocheze pierderile de energie si sa reduca cheltuielile de incalzire/climatizare substantial.

Descopera protectia oferita de acoprisul cu tigla metalica!

Daca vrei sa beneficiezi de calitate, versatilitate si durabilitate, poti alege un acoperis cu tigla metalica ieftina de la BDM Roof System.

Aceste materiale sunt foarte raspandite in randul constructiilor rezidentiale si sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele, culori, texturi (mate si lucioase) etc. Panourile de tigla metalica pot fi adaptate cu usurinta oricarei forme sau dimensiuni de acoperis, astfel ca se obtine o etanseitate perfecta, ce elimina riscul de aparitie a infiltratiilor.

Alaturi de tigla se afla si numeroase alte produse si accesorii de buna calitate, comercializate la preturi avantajoase.

Daca te-am convins, acceseaza www.acoperisuri.info si descopera ofertele unor producatori precum Bilka sau Decra.

Reprezentantii BDM Roof System va stau la dispozitie cu informatii suplimentare despre sistemele de invelitori pentru acoperis la numarul de telefon:

0756 112 111