Andrei Năstase nu mai citeşte "testamentul public" al lui Adrian Năstase: "Tatăl meu mi-a interzis"

Andrei Năstase nu mai citeşte "testamentul public" al lui Adrian Năstase: "Tatăl meu mi-a interzis"

Andrei Năstase anunţase, ieri, pe o reţea de socializare că va citi, astăzi, într-o conferinţă de presă de la spitalul în care tatăl lui este internat, conţinutul unei scrisori pe care Adrian Năstase a lăsat-o "ca un fel de testament public".

UPDATE. Mai mulţi susţinători de-ai lui Adrian Năstase s-au strâns la Spitalul Floreasca pentru ai ura "La mulţi ani" fostului premier, care astăzi împlineşte 62 de ani. UPDATE. Familia Năstase a anunţat, astăzi, cu o oră înainte de conferinţa de presă anunţată la spitalul Floreasca, faptul că scrisoarea nu va mai fi citită. Andrei Năstase a publicat, pe contul său de Facebook, în jurul orei 16.00, următorul mesaj:

După tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, prima reacţie din partea membrilor familiei fostului premier a venit din partea fiului său mai mare, Andrei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andrei Năstase scria, ieri, pe site-ului de socializare Facebook, următorul comentariu: "Îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citeşte! Citesc acum tată! Acum când, îmi doresc să fac orice, să vii acasa sănătos! ", a scris fiul fostului prim-ministru pe facebook.

"Încerc astfel să fiu, în continuare, fiul cel mare, ascultator!

Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul...."un fel de testament public"...

Doresc sa mi se alature toţi cei care, trecând peste raţiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl şi nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să ştie că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viaţă că încă sunt oameni care-l privesc ca noi...... ", a mai precizat Andrei Năstase. Familia Năstase va susţine azi o conferinţă de presă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, la ora 17.00. În cadrul conferiţei, familia va face publice două scrisori personale ale lui Adrian Năstase, dar şi o scrisoare adresată presei. Alături de mesajul de pe Facebook, Andrei Năstase a mai publicat şi o poezie scrisă de Adrian Păunescu.  ADRIAN PĂUNESCU - COLIND PENTRU TATĂ BOLNAV

Tată amarât, ce-ai păţit de toate, Îţi colind atât, multă sănătate. Iubitul meu tată, cel aspru în toate, Tu nu ai avut nici...odată dreptate Că aspră ţi-e mâna ce-a fost să mă bată, Dar azi ţi-o sărut că slăbită ţi-e, tată. Şi uită-te, dragule, casa-i senină Şi pomii şi fiii sînt toţi în grădină, Apucă de clanţă cu mâna trudită, Să ştii că-i minciună, tu nu ai flebită. Bătrâne al meu, eu ţi-aş da milioane - La câte-ai avut pân'-acum ghinioane - Mă rogi să-ţi mai spun ce-i cu lumea, cu ţara, ' Dar vezi că tuşeşti şi mai lasă ţigara. De ce te-ai uscat, parcă eşti pergamentul Pe care bunicul şi-a scris testamentul | Şi nu mai tresări la poştaş când te cheamă Că nu sînt veşti proaste, să n-ai nici o teamă. Aş vrea sa-ţi colind, trecatorule tată, Măcar să te simţi şi tu mare o data. Părinte al meu, toţi ai casei sînt bine Şi vitele-n curte întreaba de tine. Adrian Năstase, internat la Terapie Intensivă Adrian Năstase se află internat la spitalul Floreasca, de miercuri seara, când a încercat să se sinucidă. Gestul extrem al fostului premier a venit pe fondul condamnării sale la doi ani de închisoare, în dosarul "Trofeul Calităţii". Tentativa de sinucidere a fost împiedicată de comisarul-şef Nicolae Costea, unul dintre ofiţerii care au venit la domiciliul familiei Năstase pentru a pune în executare mandatul de arestare. Adrian Năstase a fost operat ieri dimineaţă şi, chiar dacă se află, în continuare, la secţia de Terapie Intensivă, starea sa de sănătate este bună. CITIŢI ŞI:

  • Adrian Năstase se simte bine după operaţie şi se recupereză într-un salon de patru paturi. De ce a fost operat de "un plastician"
  • POLITICIENI ALĂTURI DE NĂSTASE. Ponta: "Mă gândesc dacă dl. Băsescu este fericit acum"
  • POVESTEA SALVATORULUI lui Adrian Năstase. Modestia unui profesionist!
  • Cum arată pistolul cu care s-a împuşcat Adrian Năstase | VIDEO
  • TRAIECTORIA GLONŢULUI pe care l-a tras Adrian Năstase
  • Dana Năstase a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale
  • AFP: Fostul premier român, îngenuncheat de justiţie
  • Colegii din USL: Năstase a vrut să evite umilinţa
  • Vosganian: A fost un gest de demnitate