Teroare în Alexandria! Femei tâlhărite noaptea, agresorii încă neprinși

Teroare în Alexandria! Femei tâlhărite noaptea, agresorii încă neprinși

Locuitorii din orașul Alexandria sunt în stare de șoc după ce au aflat de faptul a două femei au fost bătute cu agresivitate de tâlhărite de un bărbat în seară de joi

Locuitorii din orașul Alexandria sunt în stare de șoc după ce au aflat de faptul a două femei au fost bătute cu agresivitate de tâlhărite de un bărbat în seară de joi, potrivit România TV.Prima victimă a monstrului de la Alexandria, în vârstă de 37 de ani, a povestit sub protecția anonimatului că a fost urmărită seara și atacată în scara blocului unde locuia.

Femeia a declarat că :

Ne puteți urmări și pe Google News

,, M a lovit pe la spate, m-a lovit în creștet, am căzut și a încercat să fug ca să nu mă violeze.Mi- furat geanta cu bani și alimente și a fugit. Mi a dat drumul și am reușit să fug, am ajuns acasă, unde m a văzut băiețelul,iar părinții s-au dus la o vecină și au sunat la 112. Femeia cealaltă  care a fost lovită se pare de același agresor, în apropierea blocului meu, am înțeles că a fost și ea lovită grav în spate și în cap , dar și cu picioarele, fiind în stare gravă", a spus tânăra.

Ea se teme pentru viața ei deoarece  bruta nu a fost prinsă. În aceste momente poliția e în alertă , agresorul nefiind fost găsit după 4 zile de la incidentul cumplit. Față spune că la nici 15 metri distanță , bărbatul a bătut cu bestialitate o femeie de 62 de ani, care a fost dusă în stare critică la spitalul din București, fiindu-i furată și ei geanta.Modul de acțiune pare a fi identic, ele fiind urmărite înainte de a fi agresate, într-o zona apropiată.

Femeia de 37 de ani se teme să mai iasă din casă pentru viața ei  și a fiului ei. Doctorița Monica Pop spune că agresorul este un bolnav spihic. Daniel Surugiu, spune că sărăcia duce la astfel de fapte, în poliție find 20 % deficit de personal, 10 % fiind angajați pe pile, 20 % fiind polițiști fără expeientă iar 50 la sută din efectiv lucrează în stradă.