UPDATE. Teribil: O familie a murit într-un Duster lovit de tren. Accidentul care aminteşte de Scânteia | VIDEO

UPDATE. Teribil: O familie a murit într-un Duster lovit de tren. Accidentul care aminteşte de Scânteia | VIDEO

Coliziunea s-a produs la intrarea în Iaşi, la o trecere de nivel, fără barieră.

UPDATE 12.54: Trenul implicat în accidentul de la Uricani aparţine firmei Regiotrans.

Trecerea peste calea ferată unde a avut loc tragedia nu este dotată nici cu bariere şi nici cu semnale acustice şi luminoase. Singurele semne sunt indicatorul „Stop” şi Crucea Sf. Andrei.

Fetiţa care a decedat în urma impactului avea şase ani. Bărbatul avea 34 de ani, iar soţia sa 36. Un martor ocular la eveniment a aproximat viteza trenului la 90-100 km/h, precizând totodată că şoferul Daciei Duster nu a oprit la trecerea peste calea ferată pentru a se asigura.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform actelor găsite în buzunarele victimelor, bărbatul are cetăţenie tunisiană şi se numeşte Ben Nasir Nizar. Pe fetiţă o chema Ben Nanci, iar mama se numea Gina Florentina Pompierescu.

Trenul a târât maşina 500 de metri până a putut opri

Teribil accident de circulaţie în judeţul Iaşi. Trei persoane au murit după ce o maşină Dacia în care se aflau a fost izbit de locomotiva unui tren. Accidentul s-a petrecut la bariera de la Uricani, lângă fabrica de medicamente Antibiotice, într-o suburbie a Iaşului.

În urma impactului devastator, maşina a fost târâtă 500 de metri. Trei persoane, tata, mama şi o fetiţă, au murit pe loc.

Potrivit primelor informaţii se pare că şoferul Daciei albe nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata. Trenul care a izbit maşina era unul de persoane şi transporta aproximativ 150 de călători de la Hârlău la Iaşi.