Evenimentul Zilei > Actualitate > Teo Trandafir este în DOLIU! Mesajul CUTREMURĂTOR al vedetei TV: „Ți-ai deschis aripile și ai zburat”
Teo Trandafir este în DOLIU! Mesajul CUTREMURĂTOR al vedetei TV: „Ți-ai deschis aripile și ai zburat”

Teo Trandafir este în DOLIU! Mesajul CUTREMURĂTOR al vedetei TV: „Ți-ai deschis aripile și ai zburat”

Teo Trandafir este distrusă de durere după ce familia sa a fost lovită, de curând, de o dramă teribilă peste care puțini oameni pot trece ușor.

Una dintre cele mai bune prietene ale fiicei sale, Ana, a murit din cauza unei boli teribile. „Un înger ce era pe pământ… Este descrierea perfecta pentru ea. Un suflet mare și puternic. Sperăm cu toții ca acolo, sus să îți găsești liniștea și pacea, să îi veghezi pe cei ce te iubesc.

Dumnezeu te-a luat pentru că erai îngerul Lui preferat. Pentru că pe acest pământ nimic nu este drept… Să îți fie bine acolo unde ești, pentru că aici te chinuiai. Prin tot ce ai trecut, meriți ce este mai bun acolo, unde te-ai dus…

Ți-ai deschis aripile și ai zburat către Dumnezeu… care te va ierta și odihni. Veii rămâne întotdeauna în inimile noastre. Să te odihnești în pace, Ana”, a scris fiica lui Teo Trandafir pe o poză urcată pe o rețea de socializare.