Evenimentul Zilei > Sport > „Tehnicianul” Becali caută „secundul” perfect
„Tehnicianul” Becali caută „secundul” perfect

„Tehnicianul” Becali caută „secundul” perfect

Latifundiarul din Pipera e disperat să găsească un antrenor obedient, care să nu strâmbe din nas atunci când patronul decide schimbările în timpul meciurilor

FCSB și-a tras statutul de ciuca bătăilor în acest debut de campionat. Vicecampioana Ligii 1 și-a trecut deja în cont
trei înfrângeri consecutive (0-2, cu FC Botoșani, 1-2, cu Astra, și 1-3, cu Voluntari), iar Gigi Becali l-a pierdut și pe Bogdan Andone, antrenorul cu care a crezut că va redresa echipa.

Variante pentru postul de tehncian la FCSB sunt multe, dar antrenorii cu coloană vertebrală îl ocolesc pe patronul „roșalbaștrilor”, din cauza faptului că nu se poate abține să „umble” la echipă în timpul meciurilor.

Cum au eșuat negocierile cu Conceicao

Cel mai recent scenariu l-a avut în prim-plan pe portughezul Antonio Conceicao, fostul antrenor al lui CFR Cluj.
Latifundiarul din Pipera i-a propus următorul lucru lusitanului, în cazul în care ar fi acceptat să preia echipa sa: „Eu
spun pe cine să scoți, tu bagi pe cine vrei”.

Iată cum au eșuat negocierile între cei doi. „Am vorbit cu un impresar și i-am zis «Vorbește cu el. Conceicao știe cum lucrez eu?». Mi-a zis că știe că vrea să vină la mine. Ziua următoare a fost la fel. De 10 ori l-am pus să-l întrebe pe
Conceicao dacă știe cum lucrez eu și dacă e de acord. A venit Conceicao la mine la palat, am stat față în față și am vorbit.

După 5 minute mi-a spus «Da, discutăm, faci tu echipă, dar în timpul jocului nu se bagă nimeni». Adică să nu mă
bag la schimbări. Atunci i-am mulțumit, am dat mâna și a plecat. Eu am emoții în timpul meciului și vreau să schimb jucătorii.

Bine, echipa o face antrenorul, că vezi jucătorii la antrenament, dar eu mă bag la schimbări. Eu nu spun ce schimbare
să facă. Tu, ca antrenor, bagi pe cine vrei. Eu, dacă mă enervează un jucător, vreau să fie schimbat”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi amenință!

Cel care va conduce gruparea „roș-albastră” până la numirea unui antrenor concret este „secundul” lui Andone, Virgil Andronache.

FCSB este la un pas să nu intre nici în acest sezon în grupele Ligii Europa. Dacă și de acestă dată, și anul viitor, FCSB va rata calificarea în primăvara europeană, Gigi Becali a anunțat că va ceda echipa. „Mi-aţi luat numele, palmares, stadion, ce mai vreţi de la mine? Nu v-a convenit de Becali. Stadionul l-aţi luat. Să mă lase în pace. Să fie sănătoşi!

Suporterii să înţeleagă că asta e strategia mea de a mă califica în Europa. Eu nu sunt idiot să arunc cu bani. Dacă nu mă calific anul ăsta şi nici anul următor, eu dau echipa oricui. Sacrific totul pentru bani. O dau cu 200 de milioane
de euro. Nu o dau cu două milioane de euro”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: